Video Production & Video Editing | Νέο online σεμινάριο ACTA-Certified από το Skillbox.gr

Skillbox News

7/7/2020

3...2...1...Αction!

Στο Skillbox.gr ετοιμάσαμε για εσάς ένα πλήρες σεμινάριο που θα σας οδηγήσει από την ιδέα στην πράξη!
| Video Production & Video Editing |
Διάρκεια: 12 ώρες | Πιστοποίηση ACTA
 

Αν αγαπάς πολύ να δημιουργείς τα δικά σου video, αν χρησιμοποιείς το κινητό σου ή κάποια DSLR για να κινηματογραφήσεις, τότε αυτό το σεμινάριο θα γίνει ο βοηθός σου για να μεταβείς από το επίπεδο του αρχάριου στο επίπεδο του εκπαιδευμένου κινηματογραφιστή. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να εξελιχθεί μαθαίνοντας βασικές αρχές σκηνοθεσίας, φωτισμού, λήψης και επεξεργασίας. Κάνε τα video σου να φαίνονται επαγγελματικά και γιατί όχι, να μετατρέψεις το χόμπι σου σε ένα επικερδές επάγγελμα. 

Αυτό το σεμινάριο είναι για σένα αν είσαι αρχάριους κινηματογραφιστές που θέλεις να χτίσεις μία καριέρα ως video producer, αν είσαι έμπειρος κινηματογραφιστής που θέλεις να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου και να καλύψεις τα κενά που δημιουργεί η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, αν το βίντεο και η φωτογραφία είναι το πάθος σου και θέλεις να αποκτήσεις πραγματικά μία σφαιρική εικόνα για τον χώρο, αν θέλεις να αποκτήσεις τεχνικές γνώσεις πάνω στις μηχανές και τα χαρακτηρηστικά τους, να μάθεις τις βασικές αρχές σκηνοθεσίας και κινηματογράφησης, να εξελίξεις τις δεξιότητές σου ως editor με το Adobe Premiere Pro και να βελτιώσεις ή να δημιουργήσουν το portfolio σου.

Βοηθός σας σε αυτό το ταξίδι στην 7η τέχνη θα είναι ο Γιώργος Κατσιλίδης, ενεργός κινηματογραφιστής (παραγωγός, σκηνοθέτης, editor) πάνω σε project τα οποία περιλαμβάνουν διαφημιστικά μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μεγάλων εταιρειών με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων, διαδικτυακές διαφημίσεις (web commercials, social media ads, promo videos, motion graphics & animation, voice over videos) καλλιτεχνικά βίντεο (κινηματογραφήσεις γάμων και βαπτίσεων, μουσικά βίντεο), ντοκιμαντέρ και ταινίες μικρού μήκους. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ελεύθεροι» με θέμα την ιστορία της Ξάνθης. Το πορτφόλιο του μετράει γύρω στα 200 βίντεο ερασιτεχνικά και μη, τα τελευταία 11 χρόνια, με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται συνεχώς λόγω της ζήτησής του στον τομέα του βίντεο.


Αποκτήστε πρόσβαση στο online σεμινάριο εδώ!

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: