Νέο online τμήμα στη Δημιουργική Γραφή | Τελευταίες θέσεις με early bird -25%

Προσωπική Ανάπτυξη

17/9/2020

Οι καλές ιστορίες είναι για να μοιράζονται! Αποτυπώστε όσα βάζει η φαντασία σας στο χαρτί και δείτε τη δουλειά σας δημοσιευμένη σε ebook! 

Δημιουργική Γραφή: Από τη Φαντασία στο Χαρτί - Πιστοποίηση ACTA
Έναρξη 28 Σεπτεμβρίου 2020 | Early Bird -25%: Λήγει τη Δευτέρα 21/9
Διάρκεια: 24 ώρες σε 4 εβδομάδες
 

Το νέο τμήμα στη Δημιουργική Γραφή ξεκινά στις 28 Σεπτεμβρίου! Για λίγες μέρες ακόμη μπορείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης 25% κλείνοντας τη θέση σας σε προνομιακή τιμή. 

To πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους νέους συγγραφείς να βρουν το προσωπικό τους στυλ, να φτιάξουν τον σκελετό, την πλοκή και τους χαρακτήρες του έργου τους και να προσεγγίσουν κείμενα και θεωρίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας.

Κάθε διάλεξη σας φέρνει πιο κοντά στην ανάπτυξη και τη διαμόρφωση του στυλ σας και κάθε άσκηση θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε για τη δημιουργική γραφή και θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα γνωστικά εργαλεία που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να περάσετε από τη φαντασία στο…χαρτί. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει συγκεντρωτικό ebook με οδηγούς και χρήσιμα links για επιπλέον μελέτη.

Έργα των αποφοίτων μας έχουν δημοσιευτεί σε 2 ebook, ενώ τώρα ετοιμάζουμε και την τρίτη έκδοση που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο.                 


Ανυπομονούμε να διαβάσουμε και τις δικές σας ιστορίες!  Κλείστε θέση εδώ!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: