Business Management - Επιχειρηματικότητα & Χρηματοοικονομική Διαχείριση | Νέο πιστοποιημένο σεμινάριο

Skillbox News

16/11/2020

Οργάνωσε την επιχείρηση σου, γίνε ένα δυναμικό στέλεχος


ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Business Management - Επιχειρηματικότητα & Χρηματοοικονομική Διαχείριση
30 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Έναρξη: 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κλείστε θέση
 

Το Skillbox.gr ανακοινώνει το νέο του πρόγραμμα διάρκειας 4 εβδομάδων. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει για το πρώτο τμήμα που ξεκινά τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου.

Το σεμινάριο επιχειρηματικότητας περιλαμβάνει όλα τα στάδια για την έρευνα αγοράς, τη δημιουργία της επιχείρησης, τη λογιστική παρακολούθηση και το marketing. Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για εργαζόμενους και νέους επιχειρηματίες που προσεγγίζει τα θέματα χρηματοοικονομικής και λογιστικής λειτουργίας.

Συγκεκριμένα το online σεμινάριο μας απευθύνεται στον υποψήφιο νέο επιχειρηματία o οποίος αναζητά στήριξη και καθοδήγηση στα πρώτα επιχειρηματικά του βήματα, στον επιχειρηματία που θέλει να αναδιοργανώσει, να εκσυγχρονίσει και να επεκτείνει την επιχείρηση του και στους εργαζόμενους που δεν έχουν οικονομικές σπουδές και επιθυμούν μια πρώτη προσέγγιση σε θέματα χρηματοοικονομικής και λογιστικής λειτουργίας όπως και σε  θέματα επιχειρηματικότητας, δημιουργικής σκέψης και καινοτομίας.


Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα μάθετε κατεβάζοντας τον οδηγό σπουδών!
 

Γνωρίστε τους εισηγητές μας

Ο Ανδρέας Ρεβάνογλου έχει σπουδάσει Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει MBA και MSc in Health Management. Διαθέτει 28ετή εμπειρία στον χώρο της Οικονομικής Διοίκησης, σε Ελληνικές εταιρίες και πολυεθνικές. Διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα Οικονομίας και Διοίκησης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεώργιου και μέλος της επιτροπής ελέγχου του ίδιου Νοσοκομείου και επίσης μέλος επιτροπής ελέγχου στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Δρ. Ιωάννης Γεωργόπουλος έχει σπουδάσει Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος διδακτορικού στα Οικονομικά -Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης. Είναι λογιστής φοροτεχνικός Α’ τάξης, έχει εργαστεί ως λογιστής, οικονομικός διευθυντής στη βιομηχανία, έχει ασχοληθεί με έρευνες και μελέτες.

 

Τρόπος εκπαίδευσης

Το Advanced Certificate «Business Management - Επιχειρηματικότητα & Χρηματοοικονομική Διαχείριση» βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Κάθε εβδομάδα σας δίνεται πρόσβαση στο υλικό νέας ενότητας, το οποίο αποτελείται από μαθήματα video, γραπτές ενότητες, quiz. Μετά το πέρας των τεσσάρων εβδομάδων, συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του σεμιναρίου για τουλάχιστον δυο έτη, καθώς και σε νέο επικαιροποιημένο περιεχόμενο που ενδεχομένως να προστεθεί.

 

Δείτε το trailer και μάθετε περισσότερα για το νέο μας online σεμινάριο!

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: