Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες: Διαχείριση συναισθηματικών κρίσεων | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το SKILLBOX

Skillbox News

17/08/2021
Ανακοινώνουμε το νέο μας online σεμινάριο με τίτλο "Ψυχολογικές Πρώτες Βοήθειες: Διαχείριση συναισθηματικών κρίσεων".
 
Πώς μπορούμε να αναλύσουμε και να κατανοήσουμε σε βάθος την εμπειρία ενός ανθρώπου σε συναισθηματική κρίση και πώς μπορούμε να οργανώνουμε ένα πλάνο ενεργειών για να τον ανακουφίσουμε συναισθηματικά και να τον βοηθήσουμε να ανακτήσει τον έλεγχο της συμπεριφοράς του; Στο νέο Advanced ACTA-Certified Course «Ψυχολογικές πρώτες βοήθειες: Διαχείριση Συναισθηματικών Κρίσεων» του Skillbox θα εξεταστεί διεξοδικά η συναισθηματική λειτουργία και η επίδρασή της στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Θα αναλυθεί η εμπειρία ενός ανθρώπου σε συναισθηματική κρίση, ειδικά σε κρίση φόβου, άγχους, θυμού και λύπης, τα συναισθήματα που συχνότερα ταλαιπωρούν τους ανθρώπους. Θα αναφερθεί, τέλος, μια σειρά από τεχνικές άμεσης ψυχολογικής υποστήριξης, που δε χρειάζεται να είναι κανείς επαγγελματίας ψυχικής υγείας για να τις εφαρμόσει.
 
32 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Έναρξη: 4 Οκτωβρίου  | Εγγραφές από 23 Αυγούστου
Μάθε περισσότερα εδώ!
 
Αυτό το σεμινάριο απευθύνεται σε σένα αν επιθυμείς να μάθεις τι συμβαίνει σε ένα άτομο όταν κατακλύζεται από οξύ και έντονο συναίσθημα και πώς ο ίδιος ή η ίδια μπορεί να λειτουργήσει άμεσα και υποστηρικτικά στην αντιμετώπιση της κατάστασης αυτής – είτε αφορά εσένα είτε οικεία σου πρόσωπα. Το σεμινάριο μπορεί να έχει ιδιαίτερη χρησιμότητα σε ανθρώπους που, λόγω επαγγελματικής θέσης, καλούνται συχνά να διαχειριστούν συναισθηματικές εντάσεις και κρίσεις, όπως επαγγελματίες υγείας, υπηρετούντες σε σώματα ασφαλείας, διευθυντικό προσωπικό κ.α.
 
Στην εκπαίδευση θα βρίσκεται μαζί σου ο Απόστολος Πελτέκης. Είναι ψυχολόγος, απόφοιτος και υποψήφιος διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στην κλινική ψυχολογία και τη γνωστική – πειραματική ψυχολογία, και γνωσιακός – συμπεριφορικός ψυχοθεραπευτής πιστοποιημένος από την European Association for Behavioural and Cognitive Therapies. Από το 2009, διατηρεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης ιδιωτικό γραφείο παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας, με κύρια πεδία ειδίκευσης τη θεραπεία συναισθηματικών προβλημάτων ενηλίκων και εφήβων, τη θεραπεία διαταραχών της ανδρικής σεξουαλικότητας και τη συμβουλευτική γονέων.
 

Δες το trailer και μάθε περισσότερα εδώ!
 
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: