ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA

Food & Beverage Management

5.0
(10 ψήφοι)
Έναρξη 1 Ιανουαρίου
Υποστηρικτικό Υλικό
Ελληνικά
Online μέσω ZOOM
Έναρξη 1 Ιανουαρίου 1
Ελληνικά μέσω ZOOM
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Τεχνοβλαστός Α.Π.Θ.
Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
κατά το πρότυπο QTL της ACTA Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΟΣ Α.Π.Θ.

Περιγραφή προγράμματος

Η διαχείριση μιας επιχείρησης εστίασης παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις. Ο ανταγωνισμός στην εστίαση επιβάλλει πλέον σε όσους εμπλέκονται με αυτήν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας. Την ίδια στιγμή η προσφορά σε θέσεις εργασίας στο F&B μέσω του τουρισμού είναι μεγάλη και βρίσκεται συνεχώς σε αύξηση. Στο Advanced ACTA-Certified Course «Food & Beverage Management» θα αναλυθεί ο τρόπος που μπορείτε να πετύχετε στον κλάδο του επισιτισμού.

Τρόπος παρακολούθησης

Το Advanced Certificate «Food & Beverage Management» βασίζεται στις αρχές της σύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 4 εβδομάδες. Κάθε εβδομάδα πραγματοποιείται μια συνάντηση μέσω ZOOM διάρκειας 2,5 ωρών. Οι σημειώσεις από τις διαλέξεις θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του Skillbox. Οι συμμετέχοντες μπορούν να δουν τα video των ZOOM Meeting την επόμενη μέρα on demand σε περίπτωση που χάσουν το μάθημα ή θέλουν να θυμηθούν κάποια σημαντικά σημεία. Οι συναντήσεις μέσω ZOOM θα πραγματοποιηθούν τις ακόλουθες ημερομηνίες: Τρίτη 03/10, 10/10, 17/10, 24/10 και ώρα 19.30 - 22.00.

Θεματολογία

1.1 Διαχωρισμός ανάλογα με το παραγόμενο προϊόν - ιδιαιτερότητες
1.2 Διαχωρισμός ανάλογα τον τρόπο λειτουργίας - ιδιαιτερότητες
1.3 Διαχωρισμός ανάλογα τη νομική μορφή - ιδιαιτερότητες
1.4 Business Plan και Positioning (Τοποθέτηση) - Γενικές Αρχές
2.1 Κοστολόγηση, υπολογισμός φύρας
2.2 Έλεγχος εμπορευμάτων
2.3 Τιμολόγηση
2.4 Παραδείγματα (κοστολόγησης / τιμολόγησης)
3.1 Εσωτερικό Μarketing
3.2 Εξωτερικό Marketing
3.3 Τεχνικές πωλήσεων
3.4 Είδη πελατών / αντιμετώπιση κρίσεων
4.1 Μελλοντικές Τάσεις στον κλάδο της εστίασης
4.2 Σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις και εξέλιξη των εστιατορίων
4.3 Covid-19 και επισιτισμός
4.4 Ανακεφαλαίωση / ερωτήσεις - απορίες
Αξιολόγηση Σεμιναρίου
Βεβαίωση Συμμετοχής & Τεστ Αξιολόγησης

Πιστοποίηση

Αποκτήστε αναγνωρισμένη advanced πιστοποίηση από την ΑCΤΑ


Ολοκληρώστε επιτυχώς την τελική αξιολόγηση και
αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την
ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το πιστοποιημένο course «Food & Beverage Management» απευθύνεται στην πλειοψηφία των εμπλεκομένων στον τομέα του τουρισμού και του επισιτισμού που επιθυμούν να ακολουθήσουν τις συνεχείς εξελίξεις και να εκμεταλλευτούν τα πολύ υψηλά ποσοστά απορρόφησης  στην αγορά εργασίας, που επιδεικνύει ο συγκεκριμένος κλάδος. 

Συγκεκριμένα, αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά:

  • Τον επιχειρηματία/ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας, καθώς και τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων εστίασης, με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν ως εργαλείο για το τρίπτυχο της επιτυχίας: Σωστή οργάνωση και λειτουργία της επιχείρησης από την βάση της, εμπλοκή και σωστή εκπαίδευση των ανθρώπων του οργανισμού, ικανοποίηση του πελάτη και πιστότητα.
  • Τον επαγγελματία που ήδη εργάζεται στον τομέα του επισιτισμού και θέλει να έχει ένα εφόδιο το οποίο περιλαμβάνει όλες τις γνώσεις και δεξιότητες που θα τον βοηθήσουν στην περαιτέρω επαγγελματική του εξέλιξη.
  • Τον σπουδαστή των σχολών τουριστικής & επισιτιστικής  κατεύθυνσης, που θέλει να διευρύνει τις γνώσεις του και να εξειδικευτεί στο τμήμα F&B.
  • Όποιον δυνητικό εργαζόμενο επιθυμεί να έρθει για πρώτη φορά σε επαφή με τον επισιτισμό, αποκομίζοντας συμπυκνωμένη εκπαιδευτική γνώση, παράλληλα με απαραίτητες δεξιότητες που θα τον διευκολύνουν στην προσαρμογή του στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.
ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο καλέστε μας στο

2310 307707

Βαθμολογία

5.0
10 ψήφοι
100%
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1

Είπαν οι σπουδαστές μας

Εισηγητής

Αθανάσιος Χαλβαντζής
Food & Beverage Instructor

Ο Αθανάσιος Χαλβαντζής γεννήθηκε στο Αγρίνιο της Αιτωλοακαρνανίας τον Μάιο του 1987. Στην διάρκεια των μαθητικών του χρόνων, υπήρξε εσωστρεφής και σκεπτόμενος για «αντικείμενα» που θα τον βοηθούσαν να καταξιωθεί στον κόσμο των Η/Υ. Η τύχη όμως, τον έβγαλε από τους υπολογιστές, με τον ίδιο ακριβώς προγραμματισμό που τον έβαλε. Στην συνέχεια, για συναπτά έτη ακολούθησε η ένστολη πορεία του σε σώμα του Ελληνικού στρατού, όπου και ήταν η πρώτη του επαφή με το χώρο των εστιατορίων, της διοίκησης και της προετοιμασίας, που όπως μας περιγράφει είναι το 90% της εργασιακής του καθημερινότητας. Κάπως έτσι ξεκίνησε το δικό του ταξίδι σε Κρήτη, Μύκονο, Θεσσαλονίκη, με κατάληξη τα τελευταία χρόνια την Αθήνα και περάσματα από μεγάλες εστιατορικές σκηνές - «σχολεία».

Συνεργάστηκε με καταξιωμένους Executive Chefs αλλά και Chef-Patrons κι έχει να θυμάται μονάχα άψογες συνεργασίες και ανθρώπους που αγαπάνε το F&B και θέλουν να δουν την Ελλάδα να πηγαίνει συνεχώς μπροστά. Από το 2018, μεταδίδει τη θετική του ενέργεια και τις γνώσεις του, σε ανθρώπους όπου η αγάπη τους για το επιχειρείν, την ανάπτυξη - εκπαίδευση ομάδων και την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεί καθημερινή ενασχόληση. Ως εισηγητής σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων το πρώτο πράγμα που μαθαίνει στους «μελλοντικούς του συνεργάτες», όπως τους αποκαλεί, είναι να έχουν ήθος και να είναι αφοσιωμένοι σε αυτό που αγαπάνε. «Όταν δίνεις αγάπη, όταν δίνεις ενέργεια, αυτό σου επιστρέφεται!», καταλήγει.

Περισσότερα +

Τι θα μάθω;

Η διαχείριση μιας επιχείρησης εστίασης παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες και προκλήσεις.
Ο ανταγωνισμός στην εστίαση επιβάλλει πλέον σε όσους εμπλέκονται με αυτήν να είναι πλήρως ενημερωμένοι για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο και να είναι σε θέση να προσφέρουν υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας. Την ίδια στιγμή η προσφορά σε θέσεις εργασίας στο F&B μέσω του τουρισμού είναι μεγάλη και βρίσκεται συνεχώς σε αύξηση.

Στο Advanced ACTA-Certified Course «Food & Beverage Management», μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα, θα αναλυθεί ο τρόπος που μπορείτε να πετύχετε στον κλάδο του επισιτισμού. Μέσα από τη μελέτη περιπτώσεων, τη θεωρία αλλά και την πράξη, θα μπορέσετε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά κοινά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν και να εφαρμόσετε χρήσιμες συμβουλές στον χώρο εστίασης που εργάζεστε ή είστε ο ιδιοκτήτης.

Με την παρακολούθηση του προγράμματος και μέσα από σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης ο/η υποψήφιος/α:

  • Θα αποκτήσει βασικές γνώσεις, ώστε να έρθει σε επαφή και γνωριμία με το τμήμα F&B και να νιώσει έτοιμος κατά την είσοδό του στον κλάδο.
  • Θα έχει την ευκαιρία να μυηθεί σε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον επισιτιστικό τομέα και στην διοίκησή του, καθώς και στην ορολογία του κλάδου.
  • Θα φτάσει τις δεξιότητες του σε ανώτερο επίπεδο και θα εξειδικευτεί σε έναν πολυσχιδή τομέα όπως είναι το Food & Beverage, το οποίο συνεχώς εξελίσσεται.

Κόστος

Κλείστε τη θέση σας τώρα!
Εγγραφές έως 1 Ιανουαρίου 1
Ειδικό 187€
Ειδική έκπτωση 15% σε φοιτητές & ανέργους
Εγγραφές έως 1 Ιανουαρίου 1
Κανονικό 220€
Εγγραφές έως 1 Ιανουαρίου 1
Εταιρικό Πακέτο

Επενδύστε στην εκπαίδευση του προσωπικού σας και εφοδιάστε το με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες για την εταιρεία σας.

Επιλέξτε το σεμινάριο με το οποίο επιθυμείτε να καταρτίσετε τους εργαζομένους σας και ζητήστε μας προσφορά. Περισσότερα
*Δυνατότητα πληρωμής με (έως 3) άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2310 307707
Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: