HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Skillbox News

03/11/2022

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ένα ολοκαίνουριο online σεμινάριο για να λάβετε εκπαίδευση ως HR Manager, διάρκειας 4 εβδομάδων.

Είτε είστε νέος στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και ενδιαφέρεστε να μάθετε για τη λειτουργία του τμήματος, είτε χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα πιο ισχυρό τμήμα HR, αυτό το σεμινάριο θα σας προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις για να πετύχετε καλύτερες προσλήψεις, να αυξήσετε τη φήμη της εταιρείας σας και να διατηρήσετε το προσωπικό σας για πολλά χρόνια στην επιχείρηση σας. Στο Advanced ACTA-Certified Course «HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τον μεταβαλλόμενο ρόλο του HR, τις βασικές διαδικασίες και ευθύνες ενός επαγγελματία HR αλλά και τις τρέχουσες τάσεις που επηρεάζουν την εξέλιξη του τομέα. Θα εξεταστεί διεξοδικά η τόσο σημαντική θέση του υπεύθυνου ανθρώπινου δυναμικού, είτε είναι ειδικός στον τομέα, είτε έχει επιφορτιστεί με τον ρόλο αυτό ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Το Advanced Certificate «HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού» βασίζεται στις αρχές της ασύγχρονης e-learning εκπαίδευσης.
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το παρακολουθείτε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας διεξάγεται ένα live meeting μέσω της πλατφόρμας Zoom μεταξύ της εισηγήτριας και των συμμετεχόντων. Κάθε εβδομάδα σας δίνεται πρόσβαση στο υλικό της νέας ενότητας. Μετά το πέρας των τεσσάρων εβδομάδων, συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του σεμιναρίου για τουλάχιστον δυο έτη, καθώς και σε νέο επικαιροποιημένο περιεχόμενο που ενδεχομένως να προστεθεί.
 

Ενημερωθείτε για το άνοιγμα των εγγραφών και κλείστε έγκαιρα τη θέση σας στο νέο μας πρόγραμμα "HR Manager - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού" - Advanced Certified Course by Acta.
Διάρκεια: 4 Εβδομάδες | Πρόσβαση για 2 έτη στην πλατφόρμα


Δείτε το trailer του σεμιναρίου εδώ:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: