Νέο online σεμινάριο στη Μεσογειακή διατροφή από το Skillbox!

Προσωπική Ανάπτυξη

01/09/2023

Το σεμινάριο «Μεσογειακή διατροφή: Σχεδιάζω το διατροφικό μου πιάτο στην υγεία και στη νόσο» είναι η φρέσκια προσθήκη στην ασυναγώνιστη γκάμα των πιστοποιημένων επιμορφωτικών προγραμμάτων του Skillbox!

Σίγουρα, η καλύτερη τροφή για το πνεύμα είναι η γνώση, και για το σώμα η ισορροπημένη διατροφή! Το νέο σεμινάριο προσωπικής ανάπτυξης του Skillbox συνδυάζει και τα δύο! Ώρα για τα πιο απολαυστικά και ωφέλιμα εφόδια, ώρα για Skillbox!

Το καινούργιο αυτό webinar που θα διεξάγεται online κάθε εβδομάδα είναι το

ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA
Μεσογειακή διατροφή: Σχεδιάζω το διατροφικό μου πιάτο στην υγεία και στη νόσο

Η Μεσογειακή διατροφή αποτελεί ένα από το πιο δημοφιλή πρότυπα διατροφής σε όλο τον κόσμο. Η διατροφή είναι μια σύγχρονη επιστήμη που μέσα από την διαιτολογία βρίσκει εφαρμογή στη καθημερινή ζωή. Αν θέλετε λοιπόν, να μάθετε τα πάντα για μία σωστή και ισορροπημένη διατροφή, αυτό το σεμινάριο θα σας βοηθήσει να το πραγματοποιήσετε!

Στο Advanced ACTA-Certified Course «Μεσογειακή διατροφή: Σχεδιάζω το διατροφικό μου πιάτο στην υγεία και στη νόσο», θα ανακαλύψετε μέσα από 4 online συναντήσεις μέσω ΖΟΟΜ, διάρκειας δυόμιση ωρών/μάθημα,  τα οφέλη και τις πρακτικές εφαρμογές της μεσογειακής διατροφής και θα τη γνωρίσετε καλύτερα όπως αυτή εφαρμόζεται από πιστοποιημένους διαιτολόγους, και στη συνέχεια θα μπορείτε να τη φέρετε στο πιάτο σας.

To σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν:

  • να γνωρίσουν τη μεσογειακή διατροφή.
  • να εφαρμόσουν τη Μεσογειακή δίαιτα στην καθημερινότητά τους.
  • να βελτιώσουν την υγεία τους.
  • να μάθουν το πώς αξιολογούν το ανθρώπινο σώμα με απλές πρακτικές
  • να μάθουν για τα συστατικά των τροφών και την αξία της ενυδάτωσης
  • να εμπεδώσουν πώς διαβάζουμε σωστά τις διατροφικές ετικέτες.
  • να προχωρήσουν μέσα από σταδιακή πρακτική εξάσκηση, στον σχεδιασμό ενός διατροφικού πιάτου.
  • να κατανοήσουν πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά ζητήματα υγείας όπως την υψηλή χοληστερίνη, τον διαβήτη και την υπέρτασή, υιοθετώντας τη μεσογειακή διατροφή.

Εισηγήτρια είναι η Ευθαλία Καραρίζου η οποία είναι ιδιώτης διαιτολόγος-διατροφολόγος με δεκαέξι χρόνια εμπειρίας στον εν λόγω τομέα. Επιπλέον, είναι καταρτισμένη και σε πεδία όπως είναι η εκπαίδευση αλλαγής διατροφικής συμπεριφοράς, η διάγνωση και η ανάλυση θρεπτικής κατάστασης, η ανθρωπομετρία. Η Καραρίζου επίσης, είναι και εκπαιδεύτρια ενηλίκων στον τομέα της διατροφής και των τροφίμων. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας από το 2007 στο προσωπικό της γραφείο διαιτολογίας. Παράλληλα, διδάσκει σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης.

Έναρξη παρακολούθησης: 2 Οκτωβρίου | Έναρξη Εγγραφών: 4 Σεπτεμβρίου 2023

Μέθοδος: Μέσω ZOOM

Δείτε το trailer του σεμιναρίου:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: