Η μαθήτριά μας, Ανδριανή Νικολάκου, παρουσιάζει το πρώτο της βιβλίο!

Skillbox News

14/09/2023

Την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Η Κλωθώ η μωβ αράχνη» της ανερχόμενης συγγραφέως Ανδριανής Νικολάκου η οποία υπήρξε σπουδάστριά μας στο σεμινάριο «Συγγραφή Παραμυθιού» του Skillbox.

Το γεγονός θα λάβει χώρα στο wine bar “Monk”, στην Αθήνα, με ομιλητές φυσικά την ίδια τη συγγραφέα, αλλά και την εικονογράφο του βιβλίου, Άννα Κυριαζή.

Εκφράζουμε τη μεγάλη μας χαρά που η Ανδριανή Νικολάκου παίρνει επίσημα πια το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός ιστοριών στο πεδίο της λογοτεχνίας για παιδιά, αποτυπώνοντας έναν τρυφερό και συνάμα ξεχωριστό μύθο για την πίστη στις δυνάμεις του ατόμου, την προσήλωση στον στόχο, τη φιλία, τη συνεργασία, τον σεβασμό και την αποδοχή του άλλου!

Ανδριανή, είναι τιμή μας που μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Συγγραφή Παραμυθιού» είχαμε την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε και να συμπορευτούμε σε μία όμορφη διαδρομή ευφάνταστης και εποικοδομητικής σκέψης η οποία ελπίζουμε να ενίσχυσε κι άλλο τις δημιουργικές ιδέες και τα γνωστικά σου εφόδια!

Σου ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο το πρώτο σου βιβλίο, και να συνεχίσεις να υφαίνεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο υπέροχες αφηγήσεις και κόσμους από πέπλα ονείρου και φαντασίας!

Παρακάτω ακολουθεί η σύνοψη του βιβλίου «Η Κλωθώ η μωβ αράχνη» που κυκλοφορεί από τις Cambia.

Περίληψη του βιβλίου

“Μια εργατική αραχνούλα η Καλλιόπη προσπαθεί  μία δουλειά που δεν έχει ξανακάνει ποτέ της!θα καταφέρει ο φίλος της ο Λουκάς να τη βοηθήσει να πιστέψει στον εαυτό της και να να ολοκληρώσει την πρωτόγνωρη δουλειά της;  Θα υπολογιστούν άραγε σωστά οι κάλτσες που πρέπει να φτιαχτούν για όλα τα αραχνόποδα της Αραχνούπολης;”

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: