Διαχείριση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+ | Νέο Online Σεμινάριο

Skillbox News

11/1/2024

Το Skillbox παρουσιάζει το νέο Advanced Certificate Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus+. Το σεμινάριο προσφέρει ολοκληρωμένη κατάρτιση μέσω 4 online συναντήσεων και ασύγχρονου υλικού με στόχο την αποτελεσματική υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων Erasmus+. Μέσω αυτών των προγραμμάτων σας δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψετε τον πολιτισμό, τη συνεργασία και την επιτυχία σε μια ενιαία ευρωπαϊκή κοινότητα.

Με το Advanced Certificate Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, ανοίγουμε τον δρόμο για μια συναρπαστική εμπειρία, γεμάτη πολυπολιτισμικές ανταλλαγές και επαγγελματική ανάπτυξη.
 
Περιγραφή Σεμιναρίου:
Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν δεξιότητες για σύνταξη προτάσεων, διαχείριση έργων, αξιολόγηση και αναφορά αποτελεσμάτων. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, αποκτούν πιστοποίηση από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
 
Το πρόγραμμα Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Erasmus απευθύνεται σε:
  • Φοιτητές/σπουδαστές και αποφοίτους όλων των σχολών.
  • Νέους/νέες που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με τη διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
  • Στελέχη μη κυβερνητικών οργανισμών ή εταιριών.
 
Εισηγητής:
Ο Γιάννης Κουτούδης, οικονομολόγος MSc και πιστοποιημένος εκπαιδευτής από τον ΕΟΠΠΕΠ, προσφέρει πολυετή εμπειρία ως διαχειριστής ευρωπαϊκών προγραμμάτων σε επίπεδο σχεδιαμού, υλοποίησης, οικονομικής διαχείρισης, και συντονισμού ομάδας έργου. Έχει δουλέψει και συνεργαστεί στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων με μη κυβερνητικές οργανώσεις, εκπαιδευτικούς φορείς, και συλλόγους.
 
 
Έναρξη παρακολούθησης: 5 Φεβρουαρίου | Αποκτήστε το με -25% Early Bird έως και τις 29 Ιανουαρίου
 
Μέθοδος: Μέσω ZOOM & Εμπλουτισμένου Ασύγχρονου Υλικού
 
 
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: