SKILLBOX | Η νέα πρόταση στην e-learning εκπαίδευση έρχεται από το Jobfind.gr

Skillbox News

11/10/2018

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη SKILLBOX; Ένα κουτί γεμάτο δεξιότητες; Ακριβώς! Δεξιότητες που έχετε και πρέπει να ξεκλειδώσετε και άλλες που επιθυμείτε να αποκτήσετε και να εφαρμόσετε ώστε να επιτύχετε επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Η νέα elearning πλατφόρμα SKILLBOX αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Jobfind.gr, ενός από τα πιο δημοφιλή portal εργασίας στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της βελτίωσης και ανάπτυξης νέων hard και soft skills, που φέρνουν πιο κοντά τους υποψήφιους που αναζητούν εργασία με το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα. Παράλληλα, απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά ενισχύοντας τα skills τους, που είναι απαραίτητα πλέον στην αγορά εργασίας.

Το SKILLBOX καινοτομεί με τη δημιουργία μιας σύγχρονης πλατφόρμας με σεμινάρια που πραγματοποιούνται αποκλειστικά στην ελληνική γλώσσα και εξ αποστάσεως για να είναι παντού μαζί σου, στο κινητό, το tablet, το laptop, τον υπολογιστή σε Full HD, για να έχεις την καλύτερη ποιότητα τόσο στην εικόνα όσο και στη γνώση.

Ξεκινάμε την εκπαιδευτική μας παρουσία προσφέροντας online σεμινάρια, πάνω στα πιο επίκαιρα θέματα της αγοράς, όπως:

Ενώ προσεχώς θα είναι online και μέσω του SKILLBOX τα ακόλουθα

  • Διαφήμισε το Brand σου στο Instagram​

  • Διαχείριση Άγχους και Επαγγελματικό Burnout

Τα σεμινάρια περιλαμβάνουν video με εισηγητή, video με screen recording και υλικό για download. Και η γνώση δεν σταματά εκεί! Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, ο εισηγητής λειτουργεί υποστηρικτικά βοηθώντας στις απορίες που προκύπτουν μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο forum, ενώ στο τέλος του σεμιναρίου δίνεται πρόσβαση σε μια κλειστή κοινότητα αποφοίτων για την ανταλλαγή επιπλέον υλικού και τη δημιουργία ενός ωφέλιμου για τους μαθητές network. Τέλος, στα περισσότερα μαθήματα δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης για την ενίσχυση του βιογραφικού, ενώ σε όλα τα σεμινάρια παρέχεται δωρεάν ebook με χρήσιμο υλικό.

Δοκιμάστε τη νέα μας πρόταση στην εκπαίδευση με ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο e-learning σεμινάριο “Σύνταξη Βιογραφικού & αποτελεσματική χρήση του LinkedIn” με τη δημιουργία του λογαριασμού σας.

Το SKILLBOX ευελπιστεί να γίνει σύμμαχος σε σένα που θες να αναπτυχθείς επαγγελματικά και προσωπικά, σε σένα που θες να αποκτήσεις ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην    αγορά εργασίας, σε σένα που σου αρέσει να μαθαίνεις πάντα κάτι καινούριο.


Με σύνθημα #unboxyourskills, το SKILLBOX είναι εδώ για να σου παρέχει μία απολαυστική εμπειρία e-learning εκπαίδευσης!


Βρείτε μας:
Facebook: Skillbox.gr
Instagram: Skillbox.gr
Youtube: Skillbox Greece

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: