Γίνε διαχειριστής e-shop και μπες στον κόσμο των online πωλήσεων

Digital Marketing

15/10/2018

Ας το παραδεχτούμε!  Η Διοίκηση και το marketing ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι μία απλή υπόθεση.

Σύμφωνα με στοιχεία του Statista, το 2017 ο αριθμός των ανθρώπων παγκοσμίως που αγόρασαν καταναλωτικά αγαθά online, εκτιμάται ότι έφτασε στα 1,66 δισεκατομμύρια. Το ίδιο έτος, οι παγκόσμιες πωλήσεις ηλεκτρονικού λιανικού εμπορίου ανήλθαν σε 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και τα στοιχεία προβλέπουν αύξηση έως και 4,43 τρισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2021. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι τα e-shop είναι το παρόν και το μέλλον του λιανικού εμπορίου. Και ότι δημιουργούν ζήτηση για ανθρώπους εξειδικευμένους στις online πωλήσεις και με γνώσεις digital marketing. Επιπλέον, είναι μία καλή ευκαιρία για ανθρώπους με παραδοσιακά καταστήματα λιανικής να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να απογειώσουν το brand τους.

Ωστόσο, όπως είπαμε από την αρχή η διαχείριση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν τόσα tips αλλά και κρυφές παγίδες που πρέπει να μετρήσετε όλες τις παραμέτρους πριν ανοίξετε το δικό σας online καστάστημα ή πριν αναλάβετε τη διαχείριση κάποιου τρίτου.

Για τους λόγους αυτούς, στο Skillbox.gr παρουσιάζουμε το online σεμινάριο  Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ο Σπήλιος Αριστοτελίδης, Sales Manager με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο, μέσα σε 3,5 ώρες μας μυεί στη λειτουργία ενός e-shop, μας εκμυστηρεύεται μυστικά, μας λέει ποιες παγίδες πρέπει να αποφύγουμε και πώς να αυξήσουμε τις πωλήσεις και κατά συνέπεια τα κέρδη μας.

Είστε έτοιμοι να αναλάβετε τη διαχείριση ενός e-shop;

Αυξήστε άμεσα τα κέρδη και τις πωλήσεις σας!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: