#TryBeforeYouBuy: Δωρεάν ενότητες για όλους από το SKILLBOX.GR

Skillbox News

28/01/2019

Στο Skillbox.gr η γνώση που παράγουμε θέλουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο οικεία και προσιτή σε όλους. Για αυτόν τον λόγο, έπειτα και από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα και μπορείτε ακόμη να λάβετε μέρος, ανακοινώνουμε σήμερα δυο νέες δυνατότητες με σκοπό να κάνουμε τη γνώση ακόμα πιο διαθέσιμη σε εσάς.
 

Δωρεάν - Ανοιχτές ενότητες για όλους 

Πλέον, έχετε τη δυνατότητα με τη δημιουργία ενός απλού λογαριασμού να παρακολουθείτε δωρεάν ολόκληρες υποενότητες από όλα τα διαθέσιμα σεμινάρια, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε αν το online σεμινάριο ταιριάζει με τις προσδοκίες σας και τους στόχους σας. Με τη λειτουργία αυτή μπορείτε να αποφασίσετε ευκολότερα ποιο σεμινάριο είναι για εσάς...#TryBeforeYouBuy! Δείτε εδώ τις ενότητες από κάθε σεμινάριο και ξεκινήστε άμεσα: 


-15% για φοιτητές και ανέργους

Άλλη μια δυνατότητα αποκτούν οι επισκέπτες του Skillbox.gr. Πλέον, στο πεδίο της αγοράς έχει προστεθεί επιλογή ειδικής έκπτωσης -15% για φοιτητές και ανέργους. Ολοκληρώστε την αγορά σας άμεσα, στείλτε μας εντός 5 ημερών φωτογραφία με την ακαδημαϊκή ταυτότητα ή την κάρτα ανεργίας και είστε έτοιμοι.

Σας περιμένουμε να εξερευνήσετε τη νέα μας πλατφόρμα και να ζήσετε μαζί μας τη νέα εκπαιδευτική εμπειρία.


Skillbox.gr - Unbox your skills

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: