Διαγωνισμός Skillbox & Apifon | Κερδίστε Υποτροφίες για το online σεμινάριο Business Messaging

Skillbox News

11/02/2019

Το Skillbox συνεργάζεται με την Apifon και το γιορτάζει με Διαγωνισμό!

Διαδώστε ελεύθερα!

Το Skillbox καλωσορίζει στην πλατφόρμα του την Apifon, ηγέτιδα ελληνική εταιρεία στο χώρο του mobile marketing και το γιορτάζουμε με ένα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ για όλους τους αναγνώστες μας!

Επειδή τέτοιου είδους συνεργασίες φέρνουν χαρά και όταν η ομάδα του Skillbox χαίρεται, χαρίζει δώρα, σας προσκαλούμε στο νέο μας Διαγωνισμό όπου κληρώνουμε 5 υποτροφίες για το online σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email).
 

Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, συμληρώστε τη φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ.
 

Το σεμινάριο παρέχεται από το Skillbox και την Apifon, τα έμπειρα στελέχη της οποίας μας εισάγουν στον κόσμο του business messaging και μας μαθαίνουν όλα όσα χρειαζόμαστε για να κάνουμε επιτυχημένες στρατηγικές marketing με τη βοήθεια των μηνυμάτων.

SMS, Chat apps (Viber), Email marketing ή αλλιώς ... Business Messaging. Η νέα εποχή marketing είναι εδώ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε τα κανάλια επικοινωνίας και τη mobile στρατηγική που θα ενισχύσει τo brand σας.
 
Πώς θα το κάνετε αυτό; Με τη βοήθεια του Χρήστου Στεργιόπουλου, Head of Marketing της Apifon και της Χριστίνας Καρανικόλα, Corporate Business Analyst της Apifon, που μέσα από το το Skillbox.gr και το Online Σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email) θα σας μυήσουν στον κόσμο του mobile marketing και του business messaging.
 
Ο Διαγωνισμός:
Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 11 Φεβρουαρίου 2019 και θα λήξει στις 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2019 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες και ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr.
 
Δώρα Διαγωνισμού: 5 Δωρεάν Συμμετοχές στο σεμινάριο και όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι, το οποίο θα μπορούν να εξαργυρώσουν για το συγκεκριμένο σεμινάριο μέχρι και την 1η Μαρτίου 2019.
 

 

* Ισχύουν Όροι Συμμετοχής.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: