14 τρόποι να αυξήσετε το εισόδημά σας από το σπίτι

Career

04/03/2019
Η αύξηση του εισοδήματος από δευτερεύουσες εργασίες δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο δύσκολο να επιτευχθεί. Ο R.I. Adams, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα της δημιουργίας online εισοδήματος σχεδόν δύο δεκαετίες τώρα, λέει πως χρειάζεται δουλειά. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά σαφή μονοπάτια προς τα εμπρός. Στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με τους στόχους σας και το πόσο πολύ θέλετε να αυτοματοποιήσετε το εισόδημά σας. 
 
Θα μπορούσατε να βγάζετε έξτρα 200$ το μήνα; Σίγουρα. Ίσως 1000$; Πώς αυτό θα άλλαζε τη ζωή σας; Για τους περισσότερους, αυτό θα ήταν μία μνημειώδης διαφορά. Ξεκάθαρα, μπορείτε να βγάλετε χρήματα online. Απλώς πρέπει να αποφασίσετε πόσο από το χρόνο σας αξίζει να ξοδέψετε.
 
Ενώ όλοι μπορεί να έχουν λίγα χρήματα στην άκρη, δεν το νιώθουν στην πραγματικότητα. Και επίσης, δεν χρειάζεται τεράστια προσπάθεια για να βάλετε λίγη μαγιά στην άκρη. Και σε συνάρτηση με τις ικανότητες που διαθέτετε θα μπορούσατε να βγάλετε λίγα παραπάνω χρήματα το μήνα.
 
14 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας από το σπίτι:
 
1. Γίνετε εικονικός/ή βοηθός.
Θα χρειαστείτε αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας και ευχέρεια στην αγγλική γλώσσα και να διαθέτετε δημοφιλείς web & business εφαρμογές.
 
2. Πουλήστε προϊόντα στο ebay και το craiglist.
Μπορείτε να το κάνετε αυτό πουλώντας τα δικά σας αντικείμενα ή μπορείτε να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να πουλήσουν τα δικά τους και να πάρετε μια μικρή προμήθεια.
 
 
3. Κρυπτονομίσματα.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από την τρέχουσα έκρηξη στα κρυπτονομίσμαρα εμπορεύοντάς τα μέσω πλατφορμών όπως eToro και Kraken. Μπορείτε να ξεκινήσετε την ασχολία σας με αυτά παρακολουθώντας κάποιο σεμινάριο που θα περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.
 
4. Online διδασκαλία
Τι είδους πράγματα μπορείτε να διδάξετε online; Θα μπορούσατε εύκολα να διδάξετε μαθηματικά ή φυσική, ενώ μπορείτε να διδάξετε επίσης μια γλώσσα εάν είστε δίγλωσσοι. Θα μπορούσατε επίσης να διδάξετε μουσικά όργανα όπως κιθάρα ή πιάνο.
 
5. Πουλήστε υπηρεσίες στο Fiverr.
Τι μπορείτε να πουλήσετε στο Fiverr; Οτιδήποτε από γραφικά και υπηρεσίες σχεδιασμού μέχρι ψηφιακό μάρκετινγκ, υπηρεσίες γραφής και μετάφρασης, υπηρεσίες βίντεο και κινούμενων σχεδίων, μουσική και ήχο, προγραμματισμό και ανάπτυξη εφαρμογών, επιχειρηματικές υπηρεσίες και υπηρεσίες τρόπου ζωής.
 
6. Χτίστε κανάλια πωλήσεων.
Κάθε επιτυχημένη επιχείρηση διαθέτει αυτοματοποιημένο funnel πωλήσεων. Ωστόσο, πολλές επιχειρήσεις. Τα funnel παρέχουν αυτοματοποίηση στη διαδικασία των πωλήσεων. Σας βοηθούν να χτίσετε μια σχέση με το κοινό σας και να αναπτύξετε ένα δεσμό με τον καταναλωτή. Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα funnel, αλλά οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον κόσμο συχνά δημιουργούν προσαρμοσμένα funnel.
 
7. Ενοικιάστε το σπίτι σας.
Η AirBnB έχει χαράξει μια σημαντική βιομηχανία από ενοικιάσεις χώρων. Ενώ η αγορά υπήρχε πριν από την άφιξη της AirBnB,  έχει κάνει άλματα μετά την εμφάνισή της.
 
8. Λανσάρετε ένα site ηλεκτρονικού εμπορίου.
Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει εκτοξευτεί. Ενώ η Amazon παίρνει το μερίδιο του λέοντος, οι καταναλωτές αγοράζουν από μικρότερες επιχειρήσεις όταν βγάζουν μεγάλες προσφορές. 
 
9. Ξεκινήστε ένα blog.
Τα blogs είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα, ενώ παράλληλα ταξιδεύετε στον κόσμο. Αν και αρχικά φαίνεται απλή διαδικασία, θα χρειαστεί πολλή δουλειά και προσπάθεια για να αποκομίσετε οφέλη. Σπείρετε τους σπόρους, για να απολαύσετε τη σοδειά αργότερα.
 
10. Φτιάξτε μία  μικρή επιχείρηση.
Υπάρχουν πολλές ιδέες για επικερδείς επιχειρήσεις που δεν μπορείτε να ξεκινήσετε από την άνεση του σπιτιού σας. Ενώ η εκκίνηση τους είναι εύκολη, στην πραγματικότητα η είσοδός τους στην αγορά και η ανάπτυξή τους είναι δύσκολη.
 
11. Δημιουργήστε webinars.
H κατασκευή αυτοματοποιημένων webinars είναι μια από τις πιο χρήσιμες δεξιότητες, που θα μπορούσατε ενδεχομένως να έχετε, όπως ο επιχειρηματίας Jason Fladlien, ο οποίος πραγματοποίησε 100 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις μέσω webinars, πουλώντας μόνο προϊόντα άλλων ανθρώπων και όχι δικά του.
 
12. Διαχείριση social media.
Η διαχείριση των κοινωνικών μέσων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα εισόδημα από το σπίτι. Λαμβάνοντας υπόψη την επέκταση των κοινωνικών μέσων δικτύωσης, οι επιχειρήσεις αναζητούν τις ποοπτικές.  Ωστόσο, οι περισσότερες επιχειρήσεις δεν έχουν ιδέα για το πώς μπορούν να αυξήσουν την έκθεσή τους. Εκεί εμφανίζεστε εσείς.
 
13. Affiliate marketing.
Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε μεγάλο κέρδος οδηγώντας κίνηση σε συγκεκριμένες προσφορές όσο στοχεύετε στα σωστά ενδιαφέροντα.
 
14. Δημιοργήστε online μαθήματα.
Αυτό χρειάζεται να επενδύσετε χρόνο . Αλλά, όπως κάθε άλλη παθητική δραστηριότητα που παράγει εισόδημα, κάνετε την εργασία μία φορά και πληρώνεστε επανειλημμένα για αυτήν.
 
Πηγή: Entrepreneur
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: