Ποιο πρέπει να είναι το νούμερο ένα κριτήριο επιλογής ενός σεμιναρίου;

Career

13/05/2019

Εδώ στο skillbox.gr πολλές φορές δεχόμαστε μηνύματα που μας ρωτάτε για το ποιο πρέπει να είναι το πιο βασικό κριτήριο επιλογής ενός σεμιναρίου.

Ανεξαρτήτως από το αν επιλέξετε το Skillbox.gr για την εκπαίδευση σας ή κάποιον άλλον φορέα, τα κριτήρια δεν αλλάζουν σχεδόν καθόλου. Οπωσδήποτε πάντα πρέπει να σας απασχολεί το κατά πόσο ταιριάζει πραγματικά ένα σεμινάριο στις προτιμήσεις σας, σε ποιο βαθμό θα σας εξελίξει προσωπικά ή επαγγελματικά, το αν έχει πλούσια περιεχόμενα ή όχι και μια σειρά άλλων πραγμάτων, όμως, υπάρχει κάτι που πρέπει να δίνουμε περισσότερο βάση εξ αρχής. Ποιο είναι αυτό;
 


Πριν δούμε ποιο είναι το βασικό κριτήριο, σας παροτρύνουμε να διαβάσετε τις 5 συμβουλές για να διαλέξετε σωστά ένα online σεμινάριο!


 


Το πιο σημαντικό κριτήριο στην επιλογή ενός σεμιναρίου είναι ο εισηγητής!

Ποιος είναι ο εισηγητής; Ποιο είναι το background του; Eίναι μέσα στην αγορά για την οποία μιλάει; Έχει αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στο κομμάτι; Μπορεί να σας πείσει το βιογραφικό του ότι αυτός ο ανθρωπός κατέχει το αντικείμενο του καλά; 

Δώστε πάντα μεγαλύτερη βάση στον εισηγητή που θα σας εκπαιδεύσει. Αυτός είναι που θα βρίσκεται κοντά σας σε όλη την εκπαιδευτική εμπειρία σας. 

Αυτό το κριτήριο θα σας βοηθήσει πολύ και σε σεμινάρια που έχουν παρόμοιο περιεχόμενο και δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιο από όλα σας ταιριάζει. 

Γνωρίστε τους εισηγητές του Skillbox.gr και πραγματοποιήστε ένα online σεμινάριο στην πλατφόρμα μας :) 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: