Νέο σεμινάριο από το Skillbox.gr | Ψυχολογία επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης: Φύγε από το 95%

Skillbox News

07/06/2019

Το Skillbox.gr παρουσιάζει το νέο online σεμινάριο "Ψυχολογία επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης: Φύγε από το 95%".

Ποιες είναι οι περιοριστικές αντιλήψεις που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και ποιες οι τεχνικές, πρακτικές και ο τρόπος σκέψης για να τις ξεπεράσετε;

Ένα σεμινάριο για την προσωπική σας ανάπτυξη που απευθύνεται σε όλους που νιώθουν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα στην ζωή τους, ωστόσο έχουν κάτι μέσα τους που τους σταματάει. Επίσης, σε όλους που έχουν την ανάγκη της αυτοβελτίωσης, που οδηγεί στην επιτυχία και έχει ως απώτερο σκοπό την αυτοεκπλήρωση.Με την αγορά του σεμιναρίου, μπορείτε να το παρακολουθήσετε online, όποτε και όσες φορές θέλετε από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet σας. Δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός στην παρακολούθηση.

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων, παραγωγικότητας και επιτυχίας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Διδάσκει στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα των πωλήσεων και κάνει ομιλίες στο Πα.Μακ. Είναι Achology Accredited Life Coach όπου και βοηθάει ανθρώπους να βρουν τους στόχους τους και να ξεπεράσουν τις περιοριστικές πεποιθήσεις που δεν τους επιτρέπουν να τους πετύχουν έως τώρα. Συγγραφέας των βιβλίων "Δεν ξέρεις να Πουλάς;", ενός βιβλίου εκμάθησης της τέχνης της πώλησης και του "Μπορείς Περισσότερα!", ενός βιβλίου για την παραγωγικότητα. Επίσης στο παρελθόν υπήρξε και δημιουργός του περιοδικού "Παραγωγικές Συνήθειες".

Δείτε το trailer του σεμιναρίου και παρακολουθήστε το άμεσα πατώντας εδώ ενώ αν είναι η πρώτη φορά που μας επισκέπτεστε μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί η πλατφόρμα μας.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: