Νέος Διαγωνισμός από το Skillbox | 3 υποτροφίες για το Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί!

Skillbox News

23/09/2019

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ | Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί!

Το Skillbox.gr ανακοίνωσε Διαγωνισμό για το νέο online σεμινάριο Δημιουργική Γραφή: Από τη φαντασία στο χαρτί και προσφέρει από μία πλήρη υποτροφία σε 3 τυχερούς αναγνώστες για να το παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν.

Αν θέλετε να γράψετε το δικό σας έργο, να βελτιώσετε τη γραφή σας, να εκφράσετε και να αποτυπώσετε τη φαντασία σας πάνω στο χαρτί, να διευρύνετε τις γνώσεις σας ως λάτρεις της λογοτεχνίας, τότε αυτό το σεμινάριο είναι ακριβώς αυτό που αναζητάτε!
 
Το σεμινάριο, που είναι πιστοποιημένο από την ACTA – Τεχνοβλαστός του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ξεκινά στις 21 Οκτωβρίου 2019 και έχει διάρκεια 4 εβδομάδων. Σε αυτές τις εβδομάδες, θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν τη συγγραφή, την ανάλυση της λογοτεχνίας και φτάνουν μέχρι και την έκδοση.
 
Έναρξη: 21 Οκτωβρίου 2019 | Διάρκεια: 4 εβδομάδες | Τρόπος παρακολούθησης: e-learning
 
Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, θα σας ζητηθεί να γράψετε (προαιρετικά) δύο δικά σας διηγήματα και στο τέλος θα εκδοθεί ebook με επιλεγμένα έργα των σπουδαστών!
 
Για να λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμο και το email σας στη φόρμα που θα βρείτε πατώντας εδώ.
 
Διάρκεια Διαγωνισμού: Ο Διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου 2019 και θα λήξει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr και ταυτόχρονα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες.
 
Λίγα λόγια για τον Εισηγητή του σεμιναρίου:
Ο Κυριάκος Χαλκόπουλος είναι μεταφραστής κλασικής λογοτεχνίας και συγγραφέας, συνεργάτης των εκδόσεων Οξύ, Κέλευθος και Αρχέτυπο. Σπούδασε στην Αγγλία και είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου του Έσσεξ, ενώ από το 2014 έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει κύκλους σεμιναρίων για θέματα κλασικής λογοτεχνίας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων της Θεσσαλονίκης, το γραφείο Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς και ιδιωτικούς φορείς. Αρθρογράφησε επίσης, για σειρά ετών, στην εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.
 
Λογοτεχνικά του έργα έχουν δημοσιευθεί σε έντυπα περιοδικά Λόγου (Δέκατα, Ένεκεν, Ίαμβος, Εντευκτήριο κ.α.) και σε ανθολογίες, ενώ στα βιβλία που έγραψε συγκαταλέγεται η συλλογή διηγημάτων "Η Χρυσαλίδα" (εκδόσεις Ανάτυπο, 2015). 
 
Για τις εκδόσεις Οξύ έχει μεταφράσει έργο του H.P.Lovecraft: Άπαντα τόμος 1, Άπαντα τόμος 2, του Ε.Α. Πόε και του Ρ.Λ. Στήβενσον. Για τις εκδόσεις Κέλευθος έργο του Ε.Τ.Α. Χόφμαν και της Σάρλοτ Πέρκινς-Γκίλμαν, ενώ για το Αρχέτυπο τη συλλογή διηγημάτων “Ο Νηστευτής”, του Φραντς Κάφκα. 
 

Λάβετε σήμερα μέρος στο διαγωνισμό και διεκδικήστε μία από τις 3 υποτροφίες δωρεάν παρακολούθησης!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: