Digital Marketing Strategies: Τι λένε οι απόφοιτοι μας για την εμπειρία τους από το ταχύρρυθμο course μας!

Skillbox News

24/01/2020

Έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις επιτυχημένους κύκλους και ξεκινώντας τον πέμπτο στις 3 Φεβρουαρίου, μοιραζόμαστε μαζί σας τις κριτικές που άφησαν οι απόφοιτοι μας για το πρόγραμμα! Εσείς μη ξεχνάτε ότι μέχρι την Κυριακή, έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε τη θέση σας με έκπτωση -25%

Στο Advanced online course 4 εβδομάδων "Digital Marketing Strategies" certified by ACTA, ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να μας αξιολογούν για να ξέρουμε ακριβώς ποια είναι τα στοιχεία που τους αρέσουν και ποια όχι. Μάλιστα, σε κάθε μελλοντική προσθήκη ή αλλαγή που μπορεί να γίνει είτε με αφορμή την αξιολόγηση τους είτε για κάποιον άλλον λόγο, έχουν πρόσβαση δωρεάν και για πάντα. 

Πάμε να δούμε τι κριτικές άφησαν για το σεμινάριο μας:


Παναγιώτα Ι.
Βαθμολογία: 5
Ό,τι καλύτερο για να ανοίξεις νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Πολύ χρήσιμα links



Ευαγγελία Θ.
Βαθμολογία: 5
Είναι ένα εξαιρετικό σεμινάριο. Καλύπτει σχεδόν τα πάντα και σου δίνει με κάθε λεπτομέρεια να καταλάβεις και ας μην είσαι άνθρωπος του χώρου. Καλύφθηκα αρκετά και με τα ebooks. Είναι πολύ ενδιαφέρον.



Ευθυμία Μ.
Βαθμολογία: 5
Καλύπτει τις βασικές γνώσεις για κάθε αρχάριο στο μέγιστο βαθμό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα! Καλύφθηκα στο μέγιστο βαθμό. Η εισηγήτρια είναι απόλυτα επεξηγηματική και δεν αφήνει χώρο για απορίες.



Σταύρος Κ.
Βαθμολογία: 5
Πρώτο σεμινάριο που παρακολουθώ online και πραγματικά ήταν πιο εύκολο να το ενσωματώσω στο καθημερινό μου πρόγραμμα από ότι το περίμενα. Πολύ καλή μεταδοτικότητα από την εισηγήτρια. Το υποστηρικτικό υλικό ήταν πολύ χρήσιμο και με βοήθησε αρκετά. Όλα ήταν πολύ καλά.



Γεωργία Ρ. Α.
Βαθμολογία: 5
Πραγματικά πολύ εποικοδομητικό, σε "γεμίζει" από γνώσεις. Προσωπικά μου συμπλήρωσε τις γνώσεις μου, αλλά και μου προσέφερε νέες ιδέες που σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Με κάλυψε θα μπορούσα να πω σχεδόν στο απόλυτο, καθώς υπήρχαν αρκετά παραδείγματα και γενικότερο υλικό για την καλύτερη κατανόηση των εννοιών.

 


Digital Marketing Strategies
Κλείστε τη θέση σας σήμερα! 



Κωνσταντίνος Μ.
Βαθμολογία: 5
Γρήγορη και σαφής παρουσίαση των θεμάτων. Καλύπτει όλη τη γκάμα του digital marketing. Θα μπορούσε να είναι λίγο πιο εκτενής η ανάπτυξη κάποιων ζητημάτων.
Καλύφθηκα πολύ. Ίσως να χρειαζόταν και μερικές ακόμα παραπομπές σε πηγές για περαιτέρω διάβασμα. Σχετικά sites ή βιβλία Νομίζω ότι λίγη παραπάνω εξειδίκευση στα πιο τεχνικά θέματα θα ήταν χρήσιμη.



Ιωάννα Θ.
Βαθμολογία: 5
Δίνει μια πολύ καλή σφαιρική συνολική εικόνα αλλά δεν εμβαθύνει περισσότερο στις επιμέρους ενότητες. Σαφώς θα χρειαζόταν περισσότερο χρόνο γι’αυτό. Καλύφθηκα αρκετά από την ύλη. Ίσως θα μπορούσαν να προστεθούν κάποια case studies.



Τρύφωνας Κ.
Βαθμολογία: 5
Αρκετά καλό! Περίμενα περισσότερα αρχεία για κατέβασμα ή αυτά που υπάρχουν να ήταν λίγο πιο αναλυτικά. Ίσως περισσότερα tips και συμβουλές για την παρουσία στα social media.



Βασίλης Μ.
Βαθμολογία: 5
Πολύ καλό σεμινάριο! Καλύφθηκα απόλυτα!


Ελευθερία Σ.
Βαθμολογία: 5
Πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, η ανάλυση όλων των επιμέρους τμημάτων ήταν πολύ αναλυτική. Όλα ήταν εξαιρετικά. Καλύφθηκα πλήρως.



Θεανώ Κ.
Βαθμολογία: 5
Καλημέρα, Θα ήθελα να πω ότι η ιδέα του quiz είναι πάρα πολύ καλή! Σε βάζει στη διαδικασία να ψάξεις και να μάθεις πράγματι με διασκεδαστικό τρόπο! Θα μου άρεσε πολύ να επαναληφθεί. Σχετικά με τα μαθήματα του σεμιναρίου, όταν ξεκίνησα πίστευα ότι με τη μικρή ενασχόληση που είχα με το Social Media Marketing, παρ' όλο που ασχολούμαι πάρα πολύ με τους υπολογιστές και με προγράμματα σχεδιαστικά, επεξεργασίας φωτογραφίας και βίντεο και πολλά άλλα (είμαι πολιτικός μηχανικός και έχω ασχοληθεί επαγγελματικά με τη φωτογραφία), θα μπορέσω να προχωρήσω άνετα με τα μαθήματα (…).



Ορέστης Π.
Βαθμολογία: 5
Πλήρες, εξαιρετικό και τα εύσημα μου για την επιλογή της εισηγήτριας.
Καλύφθηκα σε ένα 99%. Θα ήθελα να μας δίνετε η δυνατότητα να κάνουμε download τα βίντεο του σεμιναρίου για να μπορούμε να τα έχουμε και να τα συμβουλευόμαστε ευκολότερα. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε κι μια ενότητα παρουσιάσεις Virtual Assistance.



Έλενα Κ.
Βαθμολογία: 5
Γράψτε μας τη γνώμη σας για το σεμινάριο: Πολύ καλό σεμινάριο. Μερικές φορές υπήρχες πολλές πληροφορίες ταυτόχρονα, το οποίο μπερδεύει λίγο, αλλά με λίγη επανάληψη είναι οκ. Στο υλικό βάζω 9 από το 1 μέχρι το 10.



Μάρθα Π.
Βαθμολογία: 5
Πάρα πολύ καλό σεμινάριο, με πλούσιο υλικό, συνεχής βοήθεια από τους εκπαιδευτές και θεματολογία που βοηθάει να κατανοήσουμε το ψηφιακό μάρκετινγκ.
Βοήθησε πάρα πολύ το υλικό και τα links. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον, όλα ήταν άψογα!



Κωνσταντίνος Τ.
Βαθμολογία: 5
Εξαιρετικό, έμαθα παρά πολλά καινούργια πράγματα. Στο υλικό βάζω 9 με άριστα το 10.



Μαρκέλλα Χρ.
Βαθμολογία: 5
Το σεμινάριο ήταν περιεκτικό. Με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα αρκετές έννοιες!
Καλύφθηκα σε μεγάλο βαθμό! Έβαλα αμέσως σε εφαρμογή όλα όσα έμαθα κι αυτό αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη για μένα. Επειδή ήταν το 1ο ουσιαστικά ολοκληρωμένο σεμινάριο που παρακολούθησα στον τομέα μου, θεωρώ πως ήταν η αρχή και στάθηκε ως μία πολύ καλή αφορμή και για ακόμη περισσότερη μελέτη στο μέλλον!



Χρήστος Μ.
Βαθμολογία: 5
Μου φάνηκε χρήσιμο. Καλύφθηκα αρκετά. Θα προτιμούσα τα Link να μην ήταν στα αγγλικά και γενικά να ήταν σε μετάφραση για να μην μένουν απορίες. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο θέμα που δεν καλύφθηκε μιας και το Digital Marketing έχει μεγάλο πεδίο εφαρμογής.



Ελένη Π.
Βαθμολογία: 4
Προσωπικά καλύφθηκα σε μεγάλο βαθμό από το σεμινάριο. Ήταν βεβαία λίγο πιεσμένο χρονικά. Ειδικά η δεύτερη ενότητα ήταν αρκετά μεγάλη και πολύπλοκη και θα μπορούσε να είχε σπάσει σε δύο ενότητες ή να γινότανε σε δύο εβδομάδες.
υποστηρικτικό υλικό ήταν πραγματικά υπέρ αρκετό. Και ήταν χρήσιμα και τα links που μας στέλνατε. Θα ήθελα περισσότερη πρακτική άσκηση. Ίσως εάν υπήρχε η δυνατότητα διόρθωσης των ασκήσεων που υπήρχαν στο τέλος των ενοτήτων.



Λάμπης Σχ.
Βαθμολογία: 4
Είναι πολύ βοηθητικό, για τα πρώτα βήματα κάποιου στο digital marketing! Προσφέρει μια σφαιρική γνώση! Καλύφθηκα σε έναν βαθμό 9/10. Για τα google analytics πιστεύω πρέπει να υπάρξει μια βαθύτερη και πιο κατατοπιστική διδασκαλία



Δέσποινα Κ.
Βαθμολογία: 4
Γράψτε μας τη γνώμη σας για το σεμινάριο: Ήταν αρκετά ικανοποιητικό! Σε βάζει μέσα στο πνεύμα του digital marketing ακόμα και αν είσαι άσχετος με το αντικείμενο. Μαθαίνεις πολλά! Είμαι πλήρως καλυμμένη!



Βασίλειος Ο.
Βαθμολογία: 4
Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη δομή και το περιεχόμενο της ύλης. Επίσης ήταν ευχάριστο οπτικά, πράγμα που βοηθούσε στην κατανόηση! Καλύφθηκα σε μεγάλο βαθμό. Είναι μια δυνατή βάση για να ξεκινήσει κάποιος στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ ή να χρησιμοποιήσει τα εργαλεία ώστε να βοηθήσει την επιχείρησή του (…).
 

Δημιουργήστε μια νέα προοπτική για την επαγγελματική σας πορεία!
Γραφτείτε στο online course "Digital Marketing Strategies".

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: