Προσφορά -40% | Online εκπαίδευση στη Διοίκηση και το marketing ηλεκτρονικού καταστήματος #stayhome #stayskilled

Skillbox News

24/03/2020

#menoumespiti και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε με -40% έκπτωση στο online σεμινάριο
"Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος" μέχρι 30/4.

 

Ένα ολοκληρωμένο online σεμινάριο που θα σας δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεστε για να επιτύχετε σε έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που θέλουν να ασχοληθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο, σε επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε φοιτητές και σπουδαστές που τους ενδιαφέρει να αναπτύξουν δεξιότητες στον τομέα και να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους, σε προγραμματιστές και web developers που θέλουν να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητές τους.

Περιλαμβάνει τέσσερις ώρες γραπτών και video ενοτήτων και μπορείτε να  το ξεκινήσετε ανά πάσα στιγμή από τον χώρο σας πατώντας εδώ!

 

Είπαν για το online σεμινάριο μας

Βαθμολογία: 5
Είναι πάρα πολύ βοηθητικό, σου μαθαίνει πως να σκέφτεστε και να πράττεις με τον σωστό τρόπο. Καλύφθηκα σε αρκέτα μεγάλο βαθμό
Μιχάλης Σ.


Βαθμολογία: 5
Ένα σεμινάριο που σου αναλύει τα πάντα και σε βοηθάει στο να λάβεις γνώσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο και στο marketing, είμαι πάρα πολυ ευχαριστημένος από το σεμιναριο και έλαβα πάρα πολλές γνώσεις που θα με βοηθήσουν στο μέλλον!! Ο βαθμός που καλύφθηκα από το υλικό και τα αρχεία του σεμιναρίου είναι άριστος, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα αρχεία και το υποστηρικτικό υλικό!!! Σε ολα τα θεματα καλύφθηκα πάρα πολύ, θέλω να ευχαριστήσω τον καθηγητή του σεμιναρίου που απλά ήταν αριστος σε όλο το σεμινάριο και τα εξηγούσε όλα πάρα πολύ καλά!!!
Γιάννης Τσ.


Βαθμολογία: 5
Εξαιρετική παρουσίαση με απλότητα και σαφήνεια. Όσο μπορώ να κατανοήσω, καλύφθηκα σε πολύ μεγάλο βαθμό. Καλύφθηκα επαρκώς σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με το σεμινάριο. Ίσως κάποιες σκέψεις για δημιουργία νέων σεμιναρίων στον τομέα του SEO και των διαφημιστικών καμπανιών στο Ads πρέπει να γίνουν.
Γεράσιμος Σ.


Βαθμολογία: 5
Τέλειο σεμιναριο μαθαίνεις πάρα πολλά!!! Αριστα!
Παναγιώτης Α.


Βαθμολογία: 5
Δίνει μια πολύ καλή αρχή για το χτίσιμο και για την διαχείρηση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος και γενικώς για την αγιοποίηση ηλεκτρονικών μέσων. Αρκετές προφορικές πληροφορίες καθώς και πλούσιο E-Βοοκ που συνοψίζει όλα τα θέματα του σεμιναρίου.
Ελευθερία Α.

 

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το σεμινάριο με -40% εδώ
ή να δείτε όλα τα σεμινάρια που συμμετέχουν στην προσφορά.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: