Προσφορά -40% | Online εκπαίδευση στην ψυχολογία επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης

Skillbox News

03/04/2020

#menoumespiti και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε με -40% έκπτωση στο online σεμινάριο
"
Ψυχολογία επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης: Φύγε από το 95%" μέχρι 30/4.

 

Ποιες είναι οι περιοριστικές αντιλήψεις που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και ποιες οι τεχνικές, πρακτικές και ο τρόπος σκέψης για να τις ξεπεράσετε; Το online σεμινάριο αυτό επιχειρεί να σας δώσει την ώθηση που πάντα ψάχνατε! 

Η εκπαίδευση απευθύνεται σε όσους νιώθουν ότι μπορούν να πετύχουν περισσότερα στην ζωή τους, ωστόσο έχουν κάτι μέσα τους που τους σταματάει. Επίσης, σε όλους που έχουν την ανάγκη της αυτοβελτίωσης, που οδηγεί στην επιτυχία και έχει ως απώτερο σκοπό την αυτοεκπλήρωση.

Το online σεμινάριο περιλαμβάνει εναλλαγή γραπτών και video ενοτήτων, ενώ στο τέλος θα λάβετε βεβαίωση παρακολούθησης από το SKILLBOX.


Είπαν για το σεμινάριο μας

"Τροφή για σκέψη, πράγματα τις καθημερινότητας που αν τα ήξερες θα είχες μια διαφορετική προσέγγιση στη ζωή. Το σεμινάριο ήταν πλήρες, με κάλυψε 100%!" Παναγιώτης Μ.

"Ένα σεμινάριο για όλον τον κόσμο, με απλές ορολογίες και χρήσιμο υλικό. Άψογο!" Νικόλαος Π.
 


Γνωρίστε τoν εισηγητή

Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων, παραγωγικότητας και επιτυχίας με τίτλο Bizman.gr.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί της μέσω ειδικού forum από την πλατφόρμα του Skillbox.gr καθόλη τη διάρκεια του online σεμιναρίου!
 

Μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα το σεμινάριο με -40% εδώ
ή να δείτε όλα τα σεμινάρια που συμμετέχουν στην προσφορά.

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: