Google Ads | Νέο online σεμινάριο ACTA-Certified από το Skillbox.gr

Skillbox News

24/04/2020

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Advanced Certificate in Google Ads
3 εβδομάδες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Κλείστε θέση


Το Skillbox.gr απαντά δημιουργικά στις δύσκολες μέρες που περνάμε παρουσιάζοντας το νέο online σεμινάριο στα Google Ads, διάρκειας τριών εβδομάδων! Ένα ολοκληρωμένο Online Σεμινάριο που σχεδιάστηκε για όσους θέλουν να δημιουργούν διαφημίσεις στο δίκτυο της Google. 

Συγκεριμένα, αυτό το σεμινάριο θα βοηθήσει τον μαθητή να γνωρίζει τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας και τις δυνατότητες των Google Ads. Επίσης, θα τον βοηθήσει να γνωρίζει σημαντικές έννοιες και μετρικές που χρησιμοποιούνται στα Google Ads, να προτείνει βελτιστοποιήσεις σε έναν ιστότοπο, προκειμένου να διαφημιστεί αποτελεσματικά, να δημιουργεί διαφημιστικούς λογαριασμούς στα Google Ads, να καθορίζει τα βασικά στοιχεία του αγοραστικού κοινού στο οποίο απευθύνεται μια διαφημιστική καμπάνια (buyer persona), να δημιουργεί διαφημιστικές καμπάνιες, επιλέγοντας κατάλληλες στρατηγικές και στοχεύσεις, να εμπλουτίζει τις καμπάνιες με κατάλληλο περιεχόμενο και λέξεις-κλειδιά, να συνδέει τα Google Ads με τα Google Analytics, να παρακολουθεί την απόδοση ενός διαφημιστικού λογαριασμού μελετώντας δείκτες, να βελτιστοποιεί μια καμπάνια και να επιλύει θέματα χαμηλής απόδοσης και να παράγει αναφορές για την απόδοση του διαφημιστικού λογαριασμού.


ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA in Google Ads
Έναρξη 18 Μαΐου | Early Bird -25%: Έως 11/05/2020
Κλείστε θέση
 

Ποιοι θα επωφεληθούν από τη συγκεκριμένη εκπαίδευση;

  • Νέοι φοιτητές στον τομέα του Μάρκετινγκ που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα Google Ads και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις.
  • Επιχειρηματίες που επιθυμούν να διαφημίσουν αποτελεσματικά την επιχείρησή τους στο διαδίκτυο ή επιθυμούν να αποκτήσουν έναν “κοινό κώδικα επικοινωνίας” με τη διαφημιστική εταιρία που προωθεί την επιχείρησή τους .
  • Εργαζόμενοι σε τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων που θέλουν να προωθήσουν διαδικτυακά την επιχείρηση όπου εργάζονται ή να συντονίζουν τη διαφημιστική εταιρία που έχει αναλάβει αυτή τη δουλειά.
  • Όλοι όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν δεξιότητες στη διαφήμιση.



Έναρξη: 18 Μαΐου 2020 | Διάρκεια: 3 εβδομάδες - 20 ώρες | Εκπαίδευση: Online
​Early Bird -25% έως 11 Μαΐου 2020
ΚΛΕΙΣΤΕ ΘΕΣΗ


To Advanced Certificate προτείνουν:

        

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: