Facebook & Instagram Ads | Νέο online σεμινάριο ACTA-Certified από το Skillbox.gr

Skillbox News

1/7/2020

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Advanced Certificate in Facebook & Instagram Ads
20 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Κλείστε θέση
 

Με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών μας προσφορών σας παρουσιάζουμε ακόμη ένα νέο σεμινάριο για να διευρυνθεί κι άλλο η λίστα των επιλογών σας και συνεπώς οι ευκαιρίες για εκπαίδευση. Το νέο μας online σεμινάριο διάρκειας 20 ωρών με τίτλο "Facebook & Instagram Ads", θα σας μάθει βήμα-βήμα πώς να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε καμπάνιες στο Facebook και το Instagram. Μέσα από παραδείγματα, εργαλεία και τεχνικές θα μάθετε να τελειοποιείτε τις προωθήσεις σας και να είστε σε θέση να αναλύετε όλα τα παραγόμενα αποτελέσματα είτε αφορούν εσάς και τους πελάτες σας είτε την επιχείρηση στην οποία εργάζεστε. Ένα σεμινάριο που σε συνδυασμό με το Digital Marketing Strategies και το Google Ads θα εκτοξεύσουν τις δεξιότητες σας πάνω στο ψηφιακό marketing και θα σας κάνουν ακόμη πιο έτοιμους για την αγορά εργασίας. 


Τι θα μάθω;

Με την παρακολούθηση του προγράμματος θα μπορείτε να κατανοείτε βασικές πληροφορίες σχετικά με μια επαγγελματική σελίδα Facebook αλλά και ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagramμ, να γνωρίσετε και να κατανοήσει το διαφημιστικό περιβάλλον του Facebook (Facebook Business Manager), να μπορείτε να δημιουργείτε με επιτυχία διαφημίσεις σε Facebook & Instagram αλλά και σε συνεργαζόμενες εφαρμογές και να εξάγετε χρήσιμα συμπεράσματα από τα στατιστικά εργαλεία που παρέχει η πλατφόρμα σχετικά με την πορεία των διαφημίσεών σας.

 

ADVANCED CERTIFIED COURSE by ACTA in Facebook & Instagram Ads
Έναρξη: Καθημερινά λόγω Summercamp | Προσφορά -30%: Έως 31/07/2020
Κλείστε θέση

 

Η εισηγήτρια

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Ελένη Κολλήγα, που τη γνωρίσατε μέσα από το εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα της στο Skillbox, Digital Marketing Strategies. Η Ελένη Κολλήγα είναι Growth and Digital Marketing Consultant και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια).

 

Δείτε το trailer από το νέο μας online σεμινάριο και κλείστε άμεσα τη θέση σας. Θα λάβετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του σεμιναρίου χωρίς κανέναν περιορισμό και αυτό συμβαίνει λόγω της προωθητικής ενέργειας SummerCamp 2020. Μετά τον Ιούλιο το σεμινάριο θα έχει ημερομηνίες έναρξης μέσα στον χρόνο.

 


Advanced Certificate in Facebook & Instagram Ads
20 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Κλείστε θέση

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: