Sales Professional - Επαγγελματική Εκπαίδευση Πωλητών | Νέο online σεμινάριο ACTA-Certified από το Skillbox.gr

Skillbox News

5/8/2020

Γίνετε επαγγελματίας πωλητής μέσα από την εκπαίδευση του Skillbox


ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
Sales Professional - Επαγγελματική Εκπαίδευση Πωλητών
32 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Έναρξη: 5 Οκτωβρίου
Κλείστε θέση


Η πώληση είναι παντού. Μάθετε τον ρόλο των πωλήσεων στην καθημερινότητα μας, τη διαφορά του καλού πωλητή από έναν παραγγελιολήπτη, τις χρήσιμες έννοιες και τα μυστικά ενός καλού επαγγελματία, την ερμηνεία της γλώσσας του σώματος, τους τύπους προσωπικότητας και τις τεχνικές που θα αυξήσουν τα έσοδα της επιχείρησης σας ή της εταιρείας στην οποία εργάζεστε! 

Το σεμινάριο μας σχεδιάστηκε από επαγγελματία των πωλήσεων, για να προσφέρει εφαρμοσμένες τεχνικές και πρακτικές επικοινωνίας και πωλήσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα από οποιονδήποτε! Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για όσους επιθυμούν να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες στον τομέα των πωλήσεων.


Το σεμινάριο απευθύνεται:
Σε φοιτητές, σπουδαστές και γενικότερα σε ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους σε ένα επάγγελμα με προοπτικές και διαχρονική ζήτηση
Σε νέους πωλητές που θέλουν να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να γίνουν πιο αποτελεσματικοί
Σε έμπειρους πωλητές, οι οποίοι αναζητούν διαρκώς νέες ιδέες και νέες τεχνικές
Σε επαγγελματίες οποιουδήποτε κλάδου, οι οποίοι θέλουν να προσελκύσουν νέους πελάτες και να επικοινωνήσουν σωστά μαζί τους

Εισηγητής είναι ο Σπήλιος Αριστοτελίδης που γνωρίζετε ήδη όσοι παρακολουθείτε τα σεμινάρια του Skillbox. Έχει μακρά εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, ενώ σήμερα εργάζεται σε εμπορική επιχείρηση, όπου από τη θέση του CMO ασχολείται με πωλήσεις B2B, εξαγωγές, τηλεπωλήσεις και e-commerce.

Εκπαιδευτείτε μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα του Skillbox από επαγγελματίες που έχουν να σας διδάξουν πρακτικές γνώσεις για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να γίνετε καλύτεροι στο εργασιακό σας περιβάλλον.


Δείτε το trailer και κρατήστε από τώρα τη θέση σας με έκπτωση -25%:

 

Sales Professional - Επαγγελματική Εκπαίδευση Πωλητών
32 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Κλείστε θέση

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: