Νέο online τμήμα Digital Marketing Strategies | Τελευταίες θέσεις με Early Bird -25%

Skillbox News

16/09/2020

Το επιτυχημένο online Advanced Certified Course by ACTA Digital Marketing Strategies, που συναντάται στην υπερσύγχρονη e-learning πλατφόρμα του Skillbox, επιστρέφει με νέο τμήμα στις 28 Σεπτεμβρίου 2020.

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας και επωφεληθείτε των προεγγραφών με -25% έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να απογειώσετε τις δεξιότητές σας και να ενισχύσετε την παρουσία σας στον digital κόσμο είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση και επιθυμείτε να τονώσετε το branding σας και τις πωλήσεις σας είτε εργάζεστε σε κάποια εταιρεία.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο για όσους θέλουν να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες στον τομέα του Digital Marketing. To πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξοικειώσει με τα Social Media, τη δημιουργία και παρακολούθηση διαφημίσεων (Ads) και τις διάφορες στρατηγικές marketing όσους μπαίνουν τώρα στον κλάδο.
 
Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Ελένη Κολλήγα, Growth and Digital Marketing Consultant. Εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια). Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σύμβουλος στελέχωσης επαγγελματιών ΙΤ και Digital Project Manager σε διαφημιστικό γραφείο, ενώ πριν ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση ανήκε στην δυναμική ομάδα marketing καινοτόμου εταιρείας με παγκόσμια παρουσία στη διανομή λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών μέσω cloud. Το πάθος της για το digital marketing την οδήγησε στο να εφαρμόσει digital marketing στρατηγικές σε επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, μεταξύ των οποίων είναι ο χώρος της μόδας, της εστίασης, του τουρισμού αλλά και της τεχνολογίας.
 
Οι συμμετέχοντες, με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, θα είναι σε θέση να:
  • Κατανοούν τις έννοιες του Digital Marketing, συμπεριλαμβανομένων των πλεονεκτημάτων, των περιορισμών και του σχεδιασμού συγκεκριμένης στρατηγικής
  • Μπορούν να χαράζουν μια στρατηγική στο Digital Marketing χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα κανάλια και να κατανοούν τις διάφορες επιλογές διαδικτυακής παρουσίας (Web Presence)
  • Μπορούν να δημιουργήσουν με επιτυχία ένα Digital Marketing Plan και να το παρακολουθούν
  • Κατανοούν το πώς η αποτελεσματική διαχείριση των κοινωνικών δικτύων (Social Media Management), του στοχευμένων προωθητικών newsletter (Email Marketing) και των υπόλοιπων ψηφιακών μέσων, βοηθάνε στην προώθηση και στην δημιουργία ευκαιριών πώλησης (Lead Generation)
  • Να χρησιμοποιούν το πρακτικό σεμινάριο από την επόμενη ημέρα για να φέρει αποτελέσματα στην πράξη.
 
Είπαν για το πρόγραμμα

Αποκτήστε αναγνωρισμένη πιστοποίηση από την ΑCΤΑ

Αποκτήστε τη βεβαίωση παρακολούθησης του πιστοποιημένου προγράμματος από την ΑCΤΑ - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κλείστε θέση με -25%

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: