Logistics & Supply Chain Management | Νέο online σεμινάριο από το IST College στο Skillbox

Skillbox News

15/01/2021

Η αρχή έγινε με το Event Management. Από σήμερα το Skillbox παρουσιάζει το Logistics & Supply Chain Management, ένα ακόμη εξειδικευμένο πρόγραμμα του IST College, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε από τη σύγχρονη πλατφόρμα μας.

Ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο, βασισμένο στην ασύχρονη (elearning) εκπαίδευση, από το IST College για το νέο ρόλο του logistician, όπως απαιτεί η νέα πραγματικότητα στις επιχειρήσεις. Θα μάθετε πώς διαμορφώνεται, λειτουργεί, ελέγχεται, εμπλουτίζεται και αποδίδει η εφαρμογή των Logistics στη σύγχρονη επιχείρηση.
 
Πρόκειται για πιστοποιημένη εκπαίδευση για Στελέχη Logistics, Πληροφορικής, Προμηθειών και Υπεύθυνους Αποθηκών. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση και ενημέρωση μεθοδολογιών και τεχνολογίας στην οργάνωση αποθήκης και της διανομής των επιχειρήσεων καθώς και τη σχέση του Logistics με τα υπόλοιπα τμήματα της επιχείρησης. Παρουσιάζει τον νέο ρόλο του logistician όπως απαιτεί η νέα πραγματικότητα στις επιχειρήσεις, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά και τις γνώσεις του επαγγελματικού ρόλου του. Στοχεύει στη βαθιά κατανόηση των θεμελιωδών εννοιών και αρχών των Logistics καθώς και της πρακτικής τους εφαρμογής στο σύγχρονο ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα στελέχη έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να κατανοήσουν σε βάθος πώς διαμορφώνεται, λειτουργεί, ελέγχεται, εμπλουτίζεται και αποδίδει η εφαρμογή των Logistics στην σύγχρονη επιχείρηση.
 
Εισηγητής του προγράμματος είναι ο Γιώργος Καραγάνης, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Πειραιώς στον τομέα του Supply Chain Management και των Logistics. Έχει κάνει τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών στην Οργάνωση και Διοίκηση Βιομηχανικών Συστημάτων και τις προπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς στη Πληροφορική στα Συστήματα Επικοινωνιών και Δικτύων.

Διαβάστε αναλυτικά τη θεματολογία του σεμιναρίου εδώ: Logistics & Supply Chain Management

 

Έναρξη: 1 Φεβρουαρίου 2021 | Early Bird -25% έως τις 25 Ιανουαρίου 2021 | Πιστοποίηση: ACTA

Δείτε το trailer του προγράμματος και κλείστε άμεσα τη θέση σας με Early Bird -25%

 

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: