Online Diploma in Secretary Skills | Νέο online σεμινάριο από το IST COLLEGE

Skillbox News

17/2/2021

Αποκτήστε τις δεξιότητες που απαιτεί η θέση του σύγχρονου γραμματέα διοίκησης
 

Το IST College ανακοινώνει το Online Diploma in Secretary Skills, το οποίο διεξάγεται με τη χρήση των εκπαιδευτικών εργαλειών και της πλατφόρμας του Skillbox.gr. Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όσους θέλουν να ξεκινήσουν μια καριέρα ως Γραμματείς ή να εμπλουτίσουν τις δεξιότητες τους.
 

Έναρξη: 8 Μαρίου 2021 | Early Bird -25% έως 1 Μαρτίου 2021
Πιστοποίηση: ACTA - Τεχνοβλαστός ΑΠΘ
Κλείστε θέση με -25%
 

Αποκτήστε όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται στον σύγχρονο εργασιακό χώρο, ώστε να απασχοληθείτε ως Γραμματέας Διοίκησης μέσα από ένα πρόγραμμα τεσσάρων εβδομάδων.Η θέση Γραμματέως Βοηθού Διοίκησης είναι ένας σημαντικός ρόλος που απαιτεί ένα ειδικό σύνολο δεξιοτήτων. Είτε παρακολουθείτε τα χρονοδιαγράμματα ενός προϊσταμένου, οργανώνοντας επαγγελματικά ταξίδια, καταγράφοντας πρακτικά σε συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, είτε προετοιμάζεται σημαντικά αρχεία, όλα πρέπει να γίνονται με υψηλό βαθμό ακρίβειας, διαφάνειας και εμπιστευτικότητας. Η αξιοπιστία και η διακριτικότητα είναι μερικά από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά ενός εκτελεστικού στελέχους στο ανταγωνιστικό περιβάλλον που καλούμαστε να διακριθούμε.

Το Secretery Skills προσφέρει στους εκπαιδευόμενους όλα τα βασικά εργαλεία θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικών δεξιοτήτων για να αποτελέσουν πρότυπο συνεργάτη στην επιχειρηματική κοινότητα.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εκκινήσουν μια καριέρα σε αυτό τον τομέα ή θέλουν να ανανεώσουν τις γραμματειακές τους δεξιότητες.


Δείτε το trailer και κλείστε τη θέση σας εδώ:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: