Online Diploma in Negotiation Skills | Νέο online σεμινάριο από το IST COLLEGE

Skillbox News

06/05/2021

Αναπτύξτε την ικανότητα της αποτελεσματικής διαπραγμάτευσης!

Το IST College ανακοινώνει το νέο του online diploma in Negotiation Skills, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από την πλατφόρμα του Skillbox.gr.

Η σημασία των διαπραγματεύσεων είναι αδιαμφισβήτητη. Διαπραγματευόμαστε για τα πάντα! Από τη στιγμή που θα ξυπνήσουμε ως τη στιγμή που θα κλείσουμε τα μάτια μας τη νύχτα διαπραγματευόμαστε για πράγματα που έχουν μεγαλύτερη ή μικρότερη αξία με τους γονείς μας, με τα μέλη της οικογένειάς μας, με τους συναδέλφους μας.

Η διαδικασία της διαπραγμάτευσης έχει συγκεκριμένη δομή, είναι μια διεργασία για την οποία χρειάζονται συγκεκριμένες δεξιότητες και τεχνικές.

Το Online Diploma in Negotiation Skills - Advanced Certified Cource by ACTA του IST COLLEGE θα σας δώσει ό,τι χρειάζεστε για να αναπτύξετε τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες και να μάθετε τις σωστές τεχνικές για να διαπραγματεύεστε αποτελεσματικά και επιτυχημένα.


4 εβδομάδες | 100% e-learning | Βεβαίωση ACTA
 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, ο ρόλος των οποίων περιλαμβάνει τη διεξαγωγή διαπραγματεύσεων, εντός ή/και εκτός του οργανισμού, σε στελέχη και υπευθύνους των τμημάτων HR, πωλήσεων, marketing, εξαγωγών, εφοδιαστικής αλυσίδας, σε δικηγόρους, σε όσους επιθυμούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.

Δείτε το trailer και κλείστε τώρα τη θέση σας!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: