Online Diploma στις Τηλεφωνικές Πωλήσεις & Εξυπηρέτηση Πελατών | Νέο online σεμινάριο από το IST COLLEGE

Skillbox News

06/05/2021

Αξιοποιήστε τη δύναμη της επικοινωνίας και αυξήστε τις τηλεφωνικές αλλά και τις δια ζώσης πωλήσεις σας. Στρατηγική, διαπραγματεύσεις και χειρισμός δύσκολων καταστάσεων.

Το IST College ανακοινώνει το νέο του online diploma στις Τηλεφωνικές Πωλήσεις & Εξυπηρέτηση Πελατών, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από την πλατφόρμα του Skillbox.gr.

Ο σκοπός του "Τηλεφωνικές Πωλήσεις & Εξυπηρέτηση Πελατών" - Advanced Certified Course by ACTA είναι η κατανόηση της έννοιας της αποτελεσματικής επικοινωνίας και η πρακτική της εφαρμογή, με στόχο την βελτιστοποίηση των εργασιακών σχέσεων και συνθηκών, την αύξηση των τηλεφωνικών και δια ζώσης πωλήσεων, αλλά και τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και εμπειρία του καταναλωτή.
 

4 εβδομάδες | 100% e-learning | Βεβαίωση ACTA
 

Το σεμινάριο είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εκκινήσουν μια καριέρα σε αυτό τον τομέα ή θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητες τους όσον αφορά τις τηλεφωνικές πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Συγκεκριμένα, το σεμινάριο απευθύνεται στα στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, σε φοιτητές, σε agents που στελεχώνουν call centers, σε γραμματείς, σε εργαζόμενους που διαχειρίζονται πελάτες τηλεφωνικά, σε στελέχη επιχειρήσεων που διαπραγματεύονται, σε ελευθέρους επαγγελματίες που διαπραγματεύονται, σε άτομα που εργάζονται σε τηλεφωνικές και δια ζώσης πωλήσεις και βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας, σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με αυτή την πολύ σημαντική δεξιότητα στις μέρες μας, σε trainers/εκπαιδευτές που επιθυμούν να διαχειριστούν σωστά την επικοινωνία ως εργασιακό εργαλείο, να αναπτύξουν αποτελεσματικές επικοινωνιακές ικανότητες, να αναπτύξουν λειτουργικές εργασιακές σχέσεις & υψηλό επίπεδο ομαδικότητας, να αυξήσουν τους δείκτες παραγωγικότητας και τις πωλήσεις τους.
 

Δείτε το trailer και κλείστε τώρα τη θέση σας!

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: