Νέο online Diploma στις Εξαγωγές από το IST College | Εξαγωγές στην πράξη

Skillbox News

8/7/2021

Το Skillbox.gr και το IST College ανακοινώνουν το νέο Online Diploma, Εξαγωγές στην Πράξη, με πιστοποίηση ACTA.
 

Το Online Diploma "Εξαγωγές στην πράξη" απευθύνεται στον επιχειρηματία που αναζητά να κάνει τις πρώτες του πωλήσεις στις αγορές του εξωτερικού, στον επιχειρηματία που θέλει να αναδιοργανώσει, να εκσυγχρονίσει και να επεκτείνει την επιχείρηση του ώστε να βρει συνεργάτες στο εξωτερικό, στα στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται στο εξαγωγικό ή εμπορικό τμήμα, στον παραγωγό ή αγρότη, ο οποίος θέλει να εξάγει το προϊόν του, στον επαγγελματία/σύμβουλο, ο οποίος θέλει να βοηθήσει τους πελάτες του να εξάγουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, στον φοιτητή-απόφοιτο που επιθυμεί να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις εξαγωγές.

H παρακολούθηση του προγράμματος γίνεται ασύγχρονα μέσα από πλατφόρμα του Skillbox. Αποτελείται από γραπτές και video ενότητες.

Εισηγητές δυο επαγγελματίες αναγνωρισμένοι στην αγορά:

Ο Διομήδης Θεοχαρόπουλος έχει σπουδάσει Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Louis Pasteur στη Γαλλία και Ναυτιλιακά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κατέχει MBA από το University of Bolton. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο του Διεθνές Εμπορίου σε Ελληνικές εταιρίες και πολυεθνικές. Διδάσκει το προγράμματα Beyond Exports Executive Diploma στο IST College. Εξειδικεύεται στο Διεθνές Εμπόριο με εμπειρία στις εξαγωγές τροφίμων, στον παραφαρμακευτικό και φαρμακευτικό κλάδο.

O Δημήτρης Μητράκος έχει σπουδάσει Στατιστική και Ασφαλιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο MSc πάνω στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Surrey. Είναι ο Ιδρυτής της εταιρείας Yamas, η οποία από το 2015, πρωτοπορεί με τα Ελληνικά της Προϊόντα στα ράφια μεγάλων καταστημάτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Το 2019, ίδρυσε μαζί με τον Διομήδη Θεοχαρόπουλο, το Beyond Exports – Executive Diploma, πρώτο Εξειδικευμένο & Πιστοποιημένο Executive Diploma στις Εξαγωγές σε συνεργασία με το IST College υπό την αιγίδα του ΕΒΕΑ με σκοπό την προώθηση της Ελληνικής Εξωστρέφειας.

Δείτε το τρέιλερ και κλείστε τη θέση σας άμεσα!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: