Αποτελεσματική μάθηση και παιδί: Πώς να την πετύχετε! | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το SKILLBOX

Skillbox News

04/08/2021

Ανακοινώνουμε το νέο μας online σεμινάριο με τίτλο "Αποτελεσματική μάθηση και παιδί: Πώς να την πετύχετε!".

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του νέου εκπαιδευτικού μας προγράμματος για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, ξεκινάμε με ένα online σεμινάριο από τον χώρο της εκπαίδευσης.

Πώς θα βοηθήσω το παιδί μου να μάθει καλύτερα; Πώς θα πετύχω μια γρήγορη μάθηση; Τι να κάνω ώστε οι μαθητές μου να έχουν καλύτερες επιδόσεις; Ποια θεωρία μάθησης είναι αποτελεσματικότερη; Το παιδί μου δεν κάθεται να διαβάσει ή δεν πηγαίνει καλά στο σχολείο. Τι να κάνω;

Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα στο νέο μας πρόγραμμα που απευθύνεται σε γονείς που επιθυμούν να κατανοήσουν καλύτερα πώς μπορούν να συμβάλουν στην μάθηση των παιδιών τους, σε εκπαιδευτικούς που θέλουν να βοηθήσουν τους μαθητές τους να βιώσουν μια πιο ολοκληρωμένη και αποτελεσματική μαθησιακή εμπειρία και σε φοιτητές ανθρωπιστικών προγραμμάτων σπουδών που θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα πώς μαθαίνει ο άνθρωπος.
 

32 ώρες | 100% online | Πιστοποίηση Advanced ACTA
Έναρξη: 4 Οκτωβρίου
Μάθετε περισσότερα εδώ!

 

Με την παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος θα μάθετε πώς μπορείτε να συμβάλετε στην ουσιαστική μάθηση ενός παιδιού και πολύπλευρη ανάπτυξη του, τι πραγματικά είναι η μάθηση, θα μπορείτε να διαχωρίσετε τις γνωστικές διεργασίες που απαιτούνται για να μάθει κανείς τις δεξιότητες που διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο αλλά και εκείνες τις ψυχο-συναισθηματικές που υπογραμμίζουν και υποστηρίζουν εν γενεί την εκπαιδευτική διαδικασία. Επίσης θα μπορείτε να αντιληφθείτε τη συμβολή του συναισθήματος στην μάθηση, θα αναγνωρίζετε κάποιες ενδείξεις πιθανών δυσκολιών και συμπεριφορικών προβλημάτων καθώς και τεχνικές, οι οποίες θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά στη μαθησιακή διαδικασία.

Κοντά σας για το σεμινάριο αυτό θα είναι η Νατάσα Τσανίδου. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως εκπαιδευτικός σε Κέντρα Συμβουλευτικής Υποστήριξης Παιδιών και Εφήβων, ενώ παράλληλα εργάζεται ιδιωτικά με μαθητές υποστηρίζοντας τους στην εκπαιδευτική προετοιμασία και παρέχοντας εξατομικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα παρεμβάσεις στις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο. Παράλληλα, είναι πανεπιστημιακή συνεργάτης στην Α’ ψυχιατρική κλινική του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα μαθησιακών δυσκολιών. Από το 2017 ασχολείται ενεργά με την εκπαίδευση ενηλίκων μέσα από σεμινάρια παιδαγωγικού ενδιαφέροντος.
 

Έναρξη εγγραφών 23/8!

Δείτε ένα συνοπτικό video παρουσίασης του online σεμιναρίου:

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: