Hotel Concierge: Ο άνθρωπος των VIP επισκεπτών | Νέο ACTA-Certified σεμινάριο από το Skillbox!

Skillbox News

14/10/2021

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ένα ολοκαίνουριο online τουριστικό σεμινάριο για να εκπαιδευτείτε ως Hotel Concierge, διάρκειας 3 εβδομάδων.

Το Hotel Concierge: Ο άνθρωπος των VIP επισκεπτών στοχεύει στο να προσφέρει στους απόφοιτους, εξειδικευμένες γνώσεις αναφορικά με την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας τόσο το θεωρητικό, όσο και το πρακτικό σκέλος του επαγγέλματος Concierge.

Μετά το τέλος του προγράμματος θα είστε σε θέση να κατανοήσετε τη λειτουργία του τμήματος Concierge και ποιες ειδικότητες το απαρτίζουν, το πλάνο εργασίας ενός στελέχου Concierge, να ανακαλύψετε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να εντυπωσιάσετε τους φιλοξενούμενους του καταλύματος σας, να δείτε προτάσεις για να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας, να μάθετε σωστούς τρόπους αντιμετώπισης παραπόνων και πώς μπορείτε να διαχειρίζεστε σωστά τον χρόνο σας. 


Hotel Concierge: Ο άνθρωπος των VIP επισκεπτών
Διάρκεια: 3 εβδομάδες | Πιστοποίηση: ACTA
Πληροφορίες & εγγραφές


Κοντά σας στο εκπαιδευτικό αυτό ταξίδι θα είναι ο Νίκος Μήτρου, Chief Concierge στο Hyatt. Στον χώρο της φιλοξενίας δραστηριοποιείται από το 1994. Είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σαν Task force team στο άνοιγμα ξενοδοχείων, αλλά και ως Concierge εκπαιδευτής, σε ξενοδοχεία της Hyatt International στο εξωτερικό. Είναι μέλος της διεθνούς ένωσης Concierge, Les Clefs d”Or (UICH) από το 2007. Του δόθηκε η ευκαιρία από ιδιωτικά ιδρύματα επιμόρφωσης να μοιραστεί την εμπειρία του με νέους ξενοδοχοϋπάλληλους και να γίνει ο πρώτος Concierge lecturer και mentor στην Ελλάδα και ένας από τους ελάχιστους στην Ευρώπη.

Δείτε το trailer και κάντε άμεσα την εγγραφή σας!

 

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: