Νέο online σεμινάριο: Food Journalism, Blogging & Photography

Skillbox News

5/11/2021

Ξεκινήστε ως food blogger, δημοσιογράφος γαστρονομίας, δημιουργός περιεχομένου για το φαγητό!

Ανακοινώνουμε το νέο online σεμινάριο μας "Food Journalism, Blogging & Photography", πιστοποιημένο από την ACTA. Το πρόγραμμα παρέχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να ξεκινήσετε ως food blogger, δημοσιογράφος γαστρονομίας, δημιουργός περιεχομένου για το φαγητό. Μέσα σε 4 ώρες θα λάβετε γνώσεις για να μπορέσετε άμεσα να κάνετε την αρχή στον χώρο του φαγητού.
 

Το online σεμινάριο "Food Journalism, Blogging & Photography" απευθύνεται σε δημοσιογράφους που αρθρογραφούν σε εφημερίδες, περιοδικά και διαδίκτυο με θέμα το φαγητό, σε bloggers, σε όσους γράφουν ή θέλουν να γράψουν ένα βιβλίο μαγειρικής, έναν ταξιδιωτικό οδηγό με θέμα το φαγητό. Επίσης, είναι ιδανικό για όσους ασχολούνται με τη μαγειρική, τούς αρέσει το γράψιμο και θέλουν να επικοινωνήσουν στο ευρύ κοινό όσα δημιουργούν αλλά και σε όσους έχουν πάθος με τη μαγειρική και διαθέτουν καλή πένα.
 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Ελένη Τσαλκατίδου, απόφοιτη του τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Δημοσιογραφία και στα Νέα Μέσα. Αυτήν την περίοδο ολοκληρώνει τη διδακτορική της διατριβή στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πάνω στο Instagram. Παράλληλα, την τελευταία εξαετία διδάσκει δημοσιογραφία και φωτογραφία σε Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ και είμαι εισηγήτρια σε σεμινάρια σχετικά με τις νέες μορφές δημοσιογραφίας.
 

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ασύγχρονης εκπαίδευσης. Μπορείτε να συνεχίζετε τη μελέτη οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, ενώ αποκτάτε πρόσβαση άμεσα σε όλο το υλικό με την αγορά σας.


Δείτε το trailer και κλείστε τη θέση σας εδώ!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: