Διαγωνισμός | Κερδίστε 5 αντίτυπα του βιβλίου μας 'Η Επόμενη Μέρα' και 35% έκπτωση για κάθε εγγραφή!

Skillbox News

04/01/2023

Μεγάλος διαγωνισμός για βιβλιοφάγους και... "βιβλιογράφους¨ από το Skillbox.gr!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέοι διαγωνισμοί και εκπλήξεις από το Skillbox.gr, τον elearning φορέα εκπαίδευσης που κάθε χρόνο φροντίζει να σας εκπαιδεύει σε νέες δεξιότητες! 

Με αφορμή την πρόσφατη κυκλοφορία του βιβλίου μας, "Η Επόμενη Μέρα", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή, προσφέρουμε την ευκαιρία σε πέντε νικητές να γνωρίσουν το έργο των συμμετεχόντων των σεμιναρίων γραφής μας. ΟΛΟΙ όσοι λάβουν μέρος κερδίζουν 35% έκπτωση για εγγραφή στο τμήμα Φεβρουαρίου (Έναρξη: 6/2/23) σε κάποιο από τα εξής σεμινάρια μας:
- Δημιουργική Γραφή: Από τη Φαντασία στο Χαρτί
- Λογοτεχνία του Φανταστικού
- Συγγραφή Παραμυθιού


Πώς δηλώνω συμμετοχή στον διαγωνισμό;

Για να διεκδικήσετε τα αντίτυπα του βιβλίου μας "Η Επόμενη Μέρα" χρειάζετε να συμπληρώσετε τη φόρμα του διαγωνισμού μας που θα βρείτε εδώ!

Με τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό εξασφαλίζετε έκπτωση -35% για το σεμινάριο συγγραφής της επιλογής σας. Θα λάβετε πληροφορίες μέσω email στη λήξη του διαγωνισμού για τον τρόπο χρήσης του κουπονιού.

O διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν την αμέσως επόμενη μέρα στο Skillbox.gr, αλλά και με προσωπικό email. 

Λάβετε μέρος στον διαγώνισμο!
 

Λίγα λόγια για το βιβλίο, "Η Επόμενη Μέρα" (Εκδόσεις Πηγή)

Το βιβλίο μας είναι το πρώτο μας εκδοτικό ταξίδι σε φυσική μορφή. Έπειτα από διαγωνισμό συγγραφής που τρέξαμε στο Skillbox και αφορούσε τους μαθητές των προγραμμάτων Δημιουργικής Γραφής και Λογοτεχνίας του Φανταστικού, επιλέχθηκαν οι 21 καλύτερες ιστορίες, οι οποίες προωθήθηκαν στις εκδόσεις και ετοιμάστηκε η αντίστοιχη έκδοση. Η "Επόμενη Μέρα" είναι διαθέσιμη σε ΙΑΝΟ, Πρωτοπορία, επιλεγμένα καταστήματα Public και στο eshop των εκδόσεων Πηγή

Από το οπισθόφυλλο
Οι σαρωτικές εξελίξεις των τελευταίων χρόνων µας έφεραν µπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις που ποτέ δεν φανταζόµασταν. Μέσα στην αποµόνωση, την απώλεια και τη δυστοπία που βιώσαµε, υπήρξαν, όµως, κάποιες φωτεινές χαραµάδες και αναµετρήσεις µε το µέσα µας που µας γέµισαν µε έµπνευση. Ο δρόµος για την «επόµενη µέρα» παραµένει ακόµη άγνωστος. Είναι άραγε η αρχή µιας νέας εποχής, το µεταίχµιο που θα µας οδηγήσει σε µια νέα τάξη πραγµάτων; Πώς φαντάζει τελικά το µέλλον;

Μέσα µας γίνονται και γίνονταν πάντα ζυµώσεις και ήρθαµε πολλές φορές στο στάδιο αυτό, της «επόµενης µέρας». Η ίδια η ανθρωπότητα έχει περάσει από σηµαντικές τοµές για να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήµερα.

Σε αυτήν τη συλλογή, 21 επίδοξοι συγγραφείς αναµετρώνται µε τις δικές τους αλλαγές. Παίρνοντας έµπνευση από τον λογοτεχνικό διαγωνισµό της εκπαιδευτικής πλατφόρµας Skillbox µε θέµα την «επόµενη µέρα», καταθέτουν τις δικές τους ιστορίες. Ιστορίες που ανήκουν στον χώρο της φαντασίας, προσωπικές αλλά και µε κοινωνικό περιεχόµενο. Δεν είναι µια σειρά ιστοριών για την πανδηµία. Είναι µια συλλογή διηγηµάτων για όλα εκείνα που ορίζουν την αρχή, το τέλος και την επανεκκίνηση στη ζωή µας.
 

Λάβετε μέρος στον διαγώνισμο!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: