4 τρόποι να βγάλετε χρήματα από το διαδίκτυο!

Career

13/6/2019

Έχετε ό, τι χρειάζεται για να μετατρέψετε το πάθος ή την εμπειρία σας σε μια πραγματική επιχείρηση στο διαδίκτυο; Ακόμα κι αν δεν το κάνετε, σήμερα πρόκειται να δούμε μερικούς από τους καλύτερους τρόπους για να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα online, ενώ παράλληλα θα εξελίσσετε την εμπειρία και το πάθος σας στη διαδικασία.

1. Δημιουργήστε ένα Online Course ή ένα Site Membership
Εάν έχετε μια ικανότητα ή εμπειρία σε κάτι που μπορεί να βοηθήσει ή να διδάξει άλλους, τότε σίγουρα έχετε κάτι που θα μπορούσατε να μετατρέψετε σε μια επιχείρηση. Ωστόσο, χάρη στη δύναμη του Διαδικτύου, δεν χρειάζεται να νοικιάσετε φανταχτερά δωμάτια, να είστε επαγγελματίας ομιλητής, ή ακόμη και να προσπαθήσετε να πουλήσετε συμβουλευτικές υπηρεσίες ή προϊόντα στον καθένα ξεχωριστά.
Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις πρόσφατα για τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν το δικό τους βήμα ή την επιχείρησή τους είναι να ξεκινήσουν ένα online μάθημα ή ένα site με συνδρομές. Ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι υπάρχουν πολύ χαμηλά κόστη εκκίνησης και ελάχιστες ανάγκες για τεχνικές ή σχεδιαστικές δεξιότητες.
Χάρη σε λύσεις όπως το Kajabi, ο καθένας μπορεί να στήσει ζωντανά το δικό του online course σε λίγες μόνο ώρες. Αυτή η εύχρηστη λύση καθιστά εύκολη τη δημιουργία ενός νέου ιστότοπου, την προσθήκη βίντεο, κουίζ ή περιεχομένου κειμένου, τη δημιουργία μιας περιοχής που να ανήκει αποκλειστικά σε μέλη και να ξεκινήσει να δέχεται πληρωμές από πελάτες σε χρόνο μηδέν.
Νομίζετε ότι έχετε μια ικανότητα ή εμπειρία που οι άνθρωποι θα θέλουν να πληρώσουν για να μάθουν; Απλά μπείτε στην Google και αρχίστε να ψάχνετε για επιχειρήσεις παρόμοιες με τις δικές σας. Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε έναν τόνο εμπειρογνωμόνων που βγάζουν ήδη κάποια ωραία χρήματα με την πώληση της τεχνογνωσίας και των δεξιοτήτων τους σε άλλους.

2. Ξεκινήστε ένα Blog και πάρετε μια αίσθηση όσον αφορά τη δημιουργία περιεχομένου και τους βασικούς κανόνες SEO
Έχετε σκεφτεί να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα ή ένα blog, αλλά εξακολουθείτε να μένετε στο περιθώριο; Έχετε επίσης δει άρθρα σχετικά με κορυφαίους bloggers που βγάζουν χρήματα από αυτό; Εάν έχετε δει, πιθανόν να είστε συγκλονισμένοι και προϊδεασμένοι για να ξεκινήσετε.
Τα καλά νέα είναι ότι η μετάβαση σε έναν ιστότοπο είναι εξαιρετικά γρήγορη, εύκολη και συχνά κερδοφόρα! Με το WordPress, ο καθένας μπορεί να στήσει ζωντανά ένα δικό του site και να αρχίσει να δημοσιεύει περιεχόμενο σε λίγα μόνο λεπτά. Το WordPress επίσης δεν απαιτεί τεχνικές ή σχεδιαστικές δεξιότητες.
Αφού βγείτε ζωντανά με τον ιστότοπό σας, θα χρειαστεί κάποια κίνηση. Να είστε σίγουροι να μελετήσετε το SEO (βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης) και τις καλύτερες στρατηγικές για τα social media, ώστε να αρχίσουν να φέρνουν επισκέπτες στους ιστοτόπους σας. Με όλα αυτά, στη συνέχεια, μπορείτε να αρχίσετε να εστιάζετε σε διαφορετικές μεθόδους δημιουργίας εσόδων, όπως η χρήση του Google Adsense ή του affiliate marketing.

3. Βγάλτε τα πρώτα σας χρήματα γράφοντας περιεχόμενο για άλλους ως freelancer.
Ξέρατε ότι οι άνθρωποι κερδίζουν χρήματα από την άνεση των σπιτιών τους, γράφοντας στον ελεύθερο χρόνο τους στα αγγλικά;
Όπως όλοι γνωρίζουμε, το διαδίκτυο είναι γεμάτο με blogs και ιστολόγια - όλα τα οποία χρειάζονται νέο περιεχόμενο. Τοποθεσίες όπως το Textbroker και το FreelanceMyWay επιτρέπουν σε οποιονδήποτε να εγγραφεί και να πληρώνονται για τις ικανότητές τους στη γραφή. Το καλύτερο από όλα, δεν υπάρχει κόστος για να ξεκινήσετε.
Αν σας αρέσει να γράφετε για κάτι, αυτό θα μπορούσε να είναι μια ιδανική ευκαιρία για να ξεκινήσετε να κερδίσετε χρήματα online. Όσο περισσότερο γράφετε, τόσο καλύτερα θα γίνονται τα σχόλια και οι βαθμολογίες σας.

4. Ξεκινήστε να δουλεύετε στο Fiverr
Ίσως να μην είστε ειδικός στον τομέα σας, ένας δεινός συντάκτης ή απλά δεν ενδιαφέρεστε για το blogging ή τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Μην εγκαταλείπετε ακόμα, υπάρχει πάντα κάτι καινούριο στη γωνία. Για άτομα που έχουν μια ιδέα ή μια μοναδική υπηρεσία για να παρέχουν σε άλλους, το Fiverr ή το Upwork μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε!
Η αγορά των microjob έχει χάσει το πρεστίζ της με την πάροδο των ετών για τα χαμηλά ποσοστά κέρδους και για μερικές από τις χαμηλής ποιότητας ή spammy θέσεις εργασίας που προσφέρουν - ωστόσο, υπάρχουν χιλιάδες σπουδαίοι εργαζόμενοι σε αυτά τα site που κάνουν καλά τη δουλειά τους και κερδίζουν πολλά χρήματα.
Από γραφικό σχεδιασμό, ζωγραφική, εισαγωγή δεδομένων, τραγούδι και πολλά άλλα. Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε μια πραγματική κατανόηση για το πώς όλα λειτουργούν είναι να ελέγξετε απλά το site τους.

Ώρα για πράξεις!
Τώρα που έχετε δει τρόπους για να κερδίσετε χρήματα online και να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε πραγματικά. Το πρώτο βήμα είναι να περάσουμε και πάλι σε κάθε μία από τις παραπάνω μεθόδους. Στη συνέχεια, σκεφτείτε ένα σχέδιο δράσης για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπηρεσία ή να προσφέρετε αξία σε κάτι, και στη συνέχεια να αποζημιωθείτε και να ξεκινήσετε μια επιχείρηση όχι μόνο για να κάνετε φιλανθρωπικές εργασίες!
Τέλος, ρίξτε μια ματιά σε άλλους μεγάλους παίκτες στην εξειδικευμένη αγορά σας και δείτε τι κάνουν. Μελετήστε τον ανταγωνισμό, θέστε τα πάντα σε δράση και βρείτε τη δική σας επιτυχία και φήμη με μια online επιχείρηση.

Πηγή: Addicted 2 Success


Δείτε επίσης:
Μικρές ιδέες για εργασία που μπορείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: