-35% σε όλα τα Οnline Certificates του Skillbox.gr #stayhome #stayskilled

Skillbox News

1/4/2020

#menoumespiti και συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε με -35% σε όλα τα online Certificates μας! Έκτακτες ενάρξεις!
 

Η Γουίλα Κάθερ, μεγάλη Αμερικανίδα συγγραφέας, είχε πει πως κάποια πράγματα τα μαθαίνουμε καλύτερα στην ηρεμία και κάποια άλλα στη βροχή. Ας εκμεταλλευτούμε αυτές τις βροχερές μας μέρες και ας τις γεμίσουμε με γνώση, νέες γνώσεις που θα μας εξελίξουν επαγγελματικά και προσωπικά για τις φωτεινές μέρες που έρχονται.

Για αυτό όλοι εμείς εδώ στο Skillbox.gr σας ανακοινώνουμε την καλύτερη προσφορά που έχουμε κάνει ποτέ στα προγράμματα τεσσάρων εβδομάδων μας. Βάζουμε έκτακτα online τμήματα στα Advanced Certificates μας μέσα στον Απρίλιο για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε με τον δικό μας τρόπο όσους θέλουν να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους στο σπίτι. Εσείς βάζετε τον υπολογιστή σας, το τάμπλετ σας ή το κινητό σας και εμείς βάζουμε την εκπαίδευση με τη χρήση ποιοτικού υλικού, πολυμέσων, κουίζ, σύντομων αξιολογήσεων και άλλων εργαλείων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 

Online Certificates -35%

Μπορείτε να αξιοποιήσετε από τώρα την έκπτωση 35% και να κάνετε την εγγραφή σας στα τρία μεγάλα μας προγράμματα διάρκειας τεσσάρων εβδομάδων, πιστοποιημένων από την ACTA.


Τα online σεμινάρια τα παρακολουθείτε στους δικούς σας χρόνους μέσα από την πλατφόρμα μας, ενώ εμείς σας προτείνουμε ένα ενδεικτικό χρονοδιάγραμμα τεσσάρων εβδομάδων!

 Καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου αλλά και μετά το τέλος του επικοινωνείτε με τους εισηγητές μέσα από ειδικό forum

 Η πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή για τουλάχιστον δύο έτη

 Επιλέξτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει και διαβάστε αναλυτικά τους οδηγούς σπουδών

 Επικοινωνήστε μαζί μας σε Facebook/Messenger, με τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή στο τηλέφωνο 2310005188 για να σας εξυπηρετήσουμε σε κάθε απορία σας! 


Η προσφορά μας θα τρέξει για όλο το διάστημα των εγγραφών και θα ολοκληρωθεί μια μέρα πριν από την έναρξη του κάθε Certificate. Περιμένουμε να σας συναντήσουμε στα online τμήματα μας...

…γιατί αν κάτι πρέπει να μεταδίδεται, αυτό είναι σίγουρα η γνώση.

 

Δείτε όλα τα Certificates που παρέχει το Skillbox εδώ!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: