#Skillbox_SummerCamp: Καλοκαιρινές προσφορές -25% στα online σεμινάρια μας!

Skillbox News

2/7/2019

Αυτό το καλοκαίρι..."κατασκηνώνουμε" στο Skillbox SUMMERCAMP και αξιοποιούμε τον χρόνο μας για την προσωπική και επαγγελματική μας ανάπτυξη!


Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να ξεκουραστούμε και να μαζέψουμε δυνάμεις για το υπόλοιπο της χρονιάς. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να αξιοποιήσετε τον χρόνο σας βελτιώνοντας ικανότητες που θα σας κάνουν καλύτερους τόσο σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο! Για αυτό, όλοι εμείς εδώ στο Skillbox αποφασίσαμε ότι φέτος θα σας στείλουμε στο...Skillbox Summercamp μας, το online περιβάλλον εκπαίδευσης μας με πολλές προτάσεις που αφορούν τη Διοίκηση, το Marketing, τα Social Media, την Επικοινωνία, το Video Editing, τη Διαχείριση Άγχους κ.ά. Όχι, μόνο σας καλούμε να λάβετε μέρος, αλλά σας παρέχουμε και μια καλοκαιρινή προσφορά -25% σε όλους μας τους τίτλους


Πάμε να δούμε τους τίτλους και τις νέες τιμές όπως διαμορφώνονται μέχρι 31 Ιουλίου! 

| Δείτε εδώ όλα μας τα σεμινάρια συγκεντρωμένα |
 

Και μην ξεχνάτε! Μπορείτε να πάρετε το Skillbox μαζί σας όπου και αν πάτε φέτος διακοπές. Η πλατφόρμα είναι συμβατή με όλες τις smart συσκευές για να είστε σίγουροι ότι όποτε κι αν σας έρθει η όρεξη να εκπαιδευτείτε, η απόσταση που μας χωρίζει είναι μόλις μερικά taps μακριά!


Καλό καλοκαίρι 🌞

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: