Γνωρίστε τους Εισηγητές του Skillbox.gr

Skillbox News

9/10/2019

Στο Skillbox, βασικό μας μέλημα από το ξεκίνημα ήταν να συνεργαστούμε με ανθρώπους διακεκριμένους και ενεργούς στην αγορά εργασίας, που θα είχαν τη θέληση να μεταλαμπαδεύσουν τόσο τη γνώση τους όσο και την εμπειρία τους σε ανρθώπους που θέλουν μέσα από τη μάθηση να ενισχύσουν το επαγγελματικό αλλά και προσωπικό τους προφίλ. 

Και τα καταφέραμε! Πάμε να τους γνωρίσουμε!

Ο Σπήλιος Αριστοτελίδης είναι Sales Manager δύο πολύ επιτυχημένων ηλεκτρονικών καταστημάτων και διαθέτει πολυετή εμπεριία στο χώρο των Πωλήσεων. Ασχολείται με την εκπαίδευση ενηλίκων από το 2000, εκπαιδεύει ομάδες πωλήσεων από το 2001 και είναι εισηγητής σεμιναρίων από το 2006.Στο Skillbox είναι εισηγητής του online σεμιναρίου Διοίκηση και marketing ηλεκτρονικού καταστήματος.
 
Γιώργος Βλαχάβας
Ο Γιώργος Βλαχάβας είναι Μηχανικός Πληροφορικής, με μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στη Διασφάλιση Ποιότητας όσο και στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική. Σήμερα απασχολείται ως ερευνητής στο Τμήμα Πληροφορικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε θέματα σχετικά με τα κρυπτονομίσματα τις τεχνολογίες Blockchain. Στο Skillbox μας μεταφέρει στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων με το online σεμινάριο Bitcoin και κρυπτονομίσματα στην πράξη.
 
Χριστίνα Καρανικόλα
Η Χριστίνα Καρανικόλα είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στη Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων από το τμήμα Πληροφορικής του Α.Π.Θ. Διαθέτει εξαιρετικά σημαντική εμπειρία στον τομέα Εξυπηρέτησης Πελατών καθώς για σειρά ετών ήταν Professional Services Analyst αμερικανικής εταιρείας πληροφορικής με εξειδίκευση στο χώρο της εστίασης όπου μεταξύ των υπολοίπων καθηκόντων της ήταν υπεύθυνη και για τη διενέργεια email marketing καμπανιών για λογαριασμό πολυεθνικών. Είναι εισηγήτρια του σεμιναρίου "Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email)".
 
Γιώργος Κατσιλίδης
O Γιώργος Κατσιλίδης είναι επαγγελματίας filmmaker με μεγάλη εμπειρία στον χώρο, καθώς έχει εργαστεί επι σειρά ετών ως σκηνοθέτης και editor πάνω σε πρότζεκτ διαφόρων επιχειρήσεων και μεγάλων εταιρειών. Το portfolio του μετράει πάνω από 200 επαγγελματικά πρότζεκτ από το 2010, με αυτό τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς λόγω της ζήτησής του στον τομέα του βίντεο. Μέσα σε αυτά τα πρότζεκτ περιλαμβάνεται πληθώρα καλλιτεχνικών βίντεο, commercial videos και social media content με σκοπό την προώθηση υπηρεσιών και προϊόντων μέσω του digital marketing. Είναι εισηγητής του δωρεάν σεμιναρίου "Photoshop Tips για επεξεργασία εικόνας για τα Social Media" και του προγράμματος "Video editing με το Adobe Premiere Pro".
 
Η Αντιγόνη Κατσούλη έχει σπουδάσει πληροφορική και τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον κλάδο του Digital Marketing παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και προώθησης ιστοσελίδων. Με περισσότερους από 19.000 followers στο Instagram, μας εισάγει στον ατέλειωτο κόσμο του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου με το online σεμινάριο Χτίστε το brand και το κοινό σας με το Instagram.
 
Η Γεωργία Κιζιρίδου είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ., καθώς και του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης του ίδιου Πανεπιστημίου στην Εξελικτική – Σχολική Ψυχολογία. Έχει πιστοποιηθεί από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ως εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως εισηγήτρια και επιμορφώτρια σε διάφορες δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Στο Skillbox είναι εισηγήτρια του online σεμιναρίου Public speaking: Φοβάσαι να μιλήσεις στο κοινό; Αντιμετώπισε το!, με το οποίο θα μας κάνει να απαλλαγούμε από το άγχος και το φόβο που μπορεί να αντιμετωπίζουμε κάθε φορά που πρέπει να μιλήσουμε σε κάποιο ακροατήριο.
 
Ελένη Κολλήγα
Η Ελένη Κολλήγα είναι Growth and Digital Marketing Consultant και εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας (www.growthtale.com) με κύρια ενασχόληση το B2C & B2B ηλεκτρονικό εμπόριο. Είναι κάτοχος του "MSc in e-Business and Digital Marketing" μεταπτυχιακού προγράμματος του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος ενώ τα τελευταία χρόνια διδάσκει το συγκεκριμένο αντικείμενο σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς φορείς (κολλέγια). Στο Skillbox.gr παρουσίασε πρόσφατα το πρόγραμμα 4ων εβδομάδων "Digital Marketing Strategies".
 
Λίνα Λεύκου
Η Λίνα Λεύκου είναι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στη Σχολική και Εξελικτική Ψυχολογία. Τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως Recruiter στο Jobfind.gr - Career Portal. Στο Skillbox μας μαθαίνει πώς να φτιάξουμε ένα σωστό βιογραφικό και κατάλληλο για τις θέσεις που αναζητάμε, ενώ μας βοηθά παράλληλα στη σωστή χρήση του LinkedIn μέσα από το online σεμινάριο Σύνταξη Βιογραφικού & αποτελεσματική χρήση του LinkedIn, το οποίο παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ.
 
Ιωάννης Μιλιάτσης
Ο Ιωάννης Μηλιάτσης έχει σπουδάσει πληροφορική αλλά δουλεύει στον χώρο των πωλήσεων τα τελευταία 15 χρόνια με εμπειρίες τόσο σε μικρές επιχειρήσεις όσο και σε πολυεθνικές. Πλέον έχει το δικό του γραφείο εκπαίδευσης πωλήσεων, παραγωγικότητας και επιτυχίας με τίτλο Bizman.gr. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος, του National Association of Sales Professionals και του Sales and Marketing executives international. Είναι εισηγητής του σεμιναρίου "Ψυχολογία επιτυχίας και προσωπικής ανάπτυξης: Φύγε από το 95%".
 
Μαριάνα Παπακωνσταντίνου
Η Μαριάνα Παπακωνσταντίνου είναι απόφοιτος του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, με ειδίκευση στην Εκπαίδευση Ενηλίκων. Διαθέτει μεταπτυχιακό δίπλωμα στην Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού και τη Συμβουλευτική από το Πανεπιστήμιο του Lancaster του Ηνωμένου Βασιλείου και διδακτορικό δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Στο Skillbox.gr μοιράζεται τις γνώσεις της μέσα από το σεμινάριο "Επικοινωνώ Αποτελεσματικά: Λεκτική και Μη Λεκτική Επικοινωνία".
 
Ανδρέας Ρεβάνογλου
Ο Ανδρέας Ρεβάνογλου έχει σπουδάσει Οικονομικά/Διοίκηση Επιχειρήσεων και κατέχει MBA και MSc in Health Management. Διαθέτει 28ετή εμπειρία στον χώρο της Οικονομικής Διοίκησης, σε Ελληνικές εταιρίες και πολυεθνικές. Διδάσκει στα μεταπτυχιακά προγράμματα Οικονομίας και Διοίκησης του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Είναι μέλος του ΔΣ του Νοσοκομείου Παπαγεώργιου και μέλος της επιτροπής ελέγχου του ίδιου Νοσοκομείου και επίσης μέλος επιτροπής ελέγχου στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Είναι εισηγητής του σεμιναρίου "Οικονομικά για μη οικονομολόγους".
 
Χρήστος Στεργιόπουλος
Ο Χρήστος Στεργιόπουλος, είναι σήμερα head of marketing στην Apifon, μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία τεχνολογίας που αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες σχετικά με το business messaging και το mobile marketing.Το ακαδημαϊκό και επαγγελματικό του υπόβαθρο ποικίλλει – διαθέτει μεταπτυχιακό και πολυετή εργασιακή εμπειρία στις οικονομικές επιστήμες, μετέτρεψε τη δική του επιχειρηματική ιδέα σε start up ενώ το πάθος και η αγάπη του για το digital marketing, τον παρακινούν καθημερινά να εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης και να βοηθάει επιχειρήσεις και επαγγελματίες να εισέλθουν στο νέο τεχνολογικό και ψηφιακό τοπίο, ξεχωρίζοντας από το πλήθος και προσεγγίζοντας τις κατάλληλες πελατειακές ομάδες. Είναι εισηγητής του σεμιναρίου "Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email)".
 
Η Φαίη Τσαντήλα είναι MSc Κοινωνική, Κλινική Ψυχολόγος - Εξαρτησιολόγος και έχει εξειδικευτεί στη Συνθετική Θεραπεία και στην Ομαδική Θεραπεία και έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία της προσέγγισης Gestalt. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως ψυχολόγος σε Θεραπευτικά Προγράμματα Απεξάρτησης και από το 2010 συντονίζει ομάδες σε Προγράμματα Προαγωγής Αυτοβοήθειας. Στο Skillbox μας μαθαίνει να αναγνωρίζουμε το άγχος, το burnout και το mobbing, αλλά και τεχνικές διαχείρισής τους με το online σεμινάριο Διαχείριση Άγχους και Επαγγελματικό Burnout.
 
Μαριάννα Φωτιάδη
Η Μαριάννα Φωτιάδου εργάζεται στον οργανισμό AIDS Healthcare Foundation Europe που βρίσκεται στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Ως υπεύθυνη προγραμμάτων του οργανισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα και projects υγείας, καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης αλλά και δράσεις σχετικά με τη διεκδίκηση δικαιωμάτων. Το διεπιστημονικό της υπόβαθρο στο πεδίο των επαγγελμάτων υγείας και των κοινωνικών σπουδών αποτελεί το κύριο εργαλείο που χρησιμοποιεί στο σχεδιασμό καινοτόμων προσεγγίσεων στην επιχειρησιακή ανάπτυξη και το marketing. Είναι εισηγήτρια του πολύ πρωτοποριακού σεμιναρίου "Κάν'το όπως η Adidas και η Google: H χρήση της εθνογραφικής μεθόδου".
 
Κυριάκος Χαλκόπουλος
Ο Κυριάκος Χαλκόπουλος είναι μεταφραστής κλασικής λογοτεχνίας και συγγραφέας, συνεργάτης των εκδόσεων Οξύ, Κέλευθος και Αρχέτυπο. Σπούδασε στην Αγγλία και είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου του Έσσεξ, ενώ από το 2014 έχει δημιουργήσει και παρουσιάσει κύκλους σεμιναρίων για θέματα κλασικής λογοτεχνίας, υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Βιβλιοθηκών και Μουσείων της Θεσσαλονίκης, το γραφείο Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς και ιδιωτικούς φορείς. Αρθρογράφησε επίσης, για σειρά ετών, στην εφημερίδα Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Στο Skillbox.gr παρουσίασε πρόσφατα το πρόγραμμα 4ων εβδομάδων "Δημιουργική Γραφή: Από τη Φαντασία στο Χαρτί".
 
Να σημειωθεί ότι οι Εισηγητές μας είναι πάντα δίπλα στο συμμετέχοντα μέσω ειδικού forum, που υπάρχει σε κάθε σεμινάριο.
 
Το Skillbox σου δίνει τη δυνατότητα να μοιραστείς τις γνώσεις σου μέσα από online μαθήματα με ανθρώπους που έχουν δίψα για μάθηση και ανάγκη για συνεχή πρόοδο. Εξειδικευμένο προσωπικό θα σε βοηθήσει να χτίσεις τα online σεμινάρια σου βήμα βήμα με σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους.
 
Είσαι έτοιμος να εμπνεύσεις τους ανθρώπους με τις γνώσεις σου και τις εμπειρίες σου;
 
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: