Ανάσα δροσιάς & γνώσης με Summer Camp -35% στα σεμινάριά μας!

Skillbox News

27/6/2023

Η μεγαλύτερη Summer Camp προσφορά του Skillbox μόλις άρχισε. Ξεπεράσαμε τους 20.000 σπουδαστές και το γιορτάζουμε με μία special έκπτωση -35% σε επιλεγμένα σεμινάριά μας! Εσύ που αναζητούσες μία όαση γνώσης και απόκτησης ικανοτήτων, μόλις την βρήκες!

Γέμισε και αυτό το καλοκαίρι τα μπαγκάζια σου με δεξιότητες που θα σε καθιερώσουν στον χάρτη εργασίας και προσωπικής ανάπτυξης! Ένα νέο, συναρπαστικό ταξίδι εμπειριών ξεκινάει, και οι προορισμοί εδώ είναι ένας και ένας! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι να έχεις ως διαβατήριό σου τη θέληση να μάθεις!

Ήλιος, θάλασσα, και νέοι ορίζοντες ευκαιριών ανοίγονται μπροστά σου! Και αυτή τη χρονιά πας διακοπές, αλλά ταυτόχρονα ξεκλέβεις και λίγο χρόνο για να αποδράσεις σε μοναδικές διαδρομές γνώσης και δυνατοτήτων αποκλειστικά για εσένα!

Σκέψου απλά ότι δεν χρειάζεται καν να φύγεις από το μέρος όπου παραθερίζεις! Πάρε το tablet, το κινητό ή το laptop σου και ετοιμάσου να χαράξεις τη δική σου πορεία εξέλιξης με τα πιο must προγράμματα σε έκπτωση που φυσάει!

Από σήμερα και μέχρι τις 31 Ιουλίου αγοράζεις τα αγαπημένα σου σεμινάρια σε τιμή-όνειρο! -35% και αέρας στα πανιά σου!

Απόκτησε ελεύθερη πρόσβαση σε όλο το υλικό των certificates χωρίς ενάρξεις για όλον τον Ιούλιο

Προχωράς στη αγορά και ξενοιάζεις! Και αυτό γιατί θα μπορείς να μελετήσεις και να ανατρέξεις στο υλικό όσες φορές θέλεις με χρονική διάρκεια 2 έτη!

Και θες κάτι ακόμη καλύτερο; Πλέον μπορείς να παρακολουθήσεις τα των Advanced Certificatied Courses by ACTA που σου προσφέρουμε χωρίς να είσαι stand by μέχρι να «ξεκλειδώσει» η καινούργια ενότητα ανά βδομάδα.

Αξιοποίησε την προσφορά μας και φτάσε γρήγορα και άνετα στην πηγή της γνώσης! Τώρα ο ελεύθερος χρόνος σου αποκτά άλλο νόημα και αξία, ειδικά όταν σαλπάρεις με συνταξιδιώτη σου τα ποιοτικά προγράμματά μας, πιστοποιημένα από την ACTA*, τον τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης!

Δες τα σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και επίλεξε αυτό που σου κάνει κλικ περισσότερο!

Marketing & Πωλήσεις

 

Οργάνωση & Διοίκηση

 

Design/Photo/Video

 

Τουρισμός

 

Προσωπική Ανάπτυξη


Δες εδώ τα σεμινάριά μας! |

Η προσφορά είναι ήδη ενεργή και δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε κάποιον εκπτωτικό κωδικό!

Και φέτος το καλοκαίρι η καρδιά της γνώσης χτυπάει στο Skillbox. Και επειδή η εκπαίδευση δεν έχει ώρα, πάρτε μία από τις smart συσκευές σας, συνδεθείτε στην πλατφόρμα μας και ανοίξτε ένα νέο κεφάλαιο επιμόρφωσης όποτε εσείς το θελήσετε!

Καλό καλοκαίρι!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: