Τα Early Bird του Μαΐου ξεκινούν! Προλάβετε έως -25% σε όλα Αdvanced Certificates!

Skillbox News

09/05/2023

Αξιοποιήστε την early bird προσφορά μας και διαλέξτε όποιο από τα νέα online τμήμα σας ενδιαφέρει με έκπτωση 25%! Ώρα για ένα ακόμη λιθαράκι στην επαγγελματική και προσωπική σας ανάπτυξη! Ώρα για Skillbox!

Ένας νέος κύκλος γνώσεων ανοίγει αυτόν τον Μάιο! Το Skillbox σας καλωσορίζει με στοχευμένα προγράμματα που θα αναβαθμίσουν τις δεξιότητές σας και θα σας δώσουν δυναμικό προβάδισμα στην αγορά εργασίας!
 

Early Bird έκπτωση -25% μέχρι τις 28 Μαΐου 2023

Έναρξη τμημάτων: 29 Μαΐου 2023

 

Δείτε αναλυτικά τα online σεμινάρια που παρέχουμε και επιλέξτε αυτό που σας ενδιαφέρει:

Διοίκηση Επιχειρήσεων

Marketing & Πωλήσεις

Τουρισμός

Προσωπική ανάπτυξη

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Όλα τα σεμινάρια μας είναι πιστοποιημένα από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και η επιτυχής ολοκλήρωσή τους οδηγεί σε απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της επιλογής σας, το οποίο διενεργείται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Skillbox, προχωράτε στα παρακάτω βήματα:

Κάνετε εγγραφή ή συνδέεστε στο Skillbox. Μετά τη σύνδεσή σας, επιλέγετε το σεμινάριο που επιθυμείτε. Στη σελίδα του σεμιναρίου θα βρείτε το κουμπί "Αγορά Σεμιναρίου". Μόλις το πατήσετε σας δίνεται η δυνατότητα να ‘κλειδώσετε’ τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο πληρώνοντας είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα είτε επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν προτιμήσετε την πληρωμή με κατάθεση, θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες να πραγματοποιήσετε την κατάθεση για να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας.

 

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμάς για κάθε απορία σας πάνω στα σεμινάρια! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο help@skillbox.gr είτε καλώντας μας στο τηλ. 2310 005 188!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: