Προσφορά Early Bird -25% για όλες τις εγγραφές σε Advanced Certificates | Έναρξη Τμημάτων Νοεμβρίου

Skillbox News

09/10/2023

Ο Οκτώβριος σημάνει την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς και των νέων επαγγελματικών ξεκινημάτων! Εξοπλιστείτε με φρέσκια γνώση και αναπτύξτε περιζήτητα skills, μέσα από τον δημιουργικό κόσμο των εκσυγχρονισμένων online σεμιναρίων του Skillbox

 

Early Bird έκπτωση -25%

μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2023

Έναρξη τμημάτων: 30 Οκτωβρίου 2023

Δείτε τα ανανεωμένα online σεμινάρια:

Οργάνωση & Διοίκηση

Marketing & Πωλήσεις

Design/ Photo/Video

Τουρισμός/Ακίνητα

Ψυχολογία

Δημιουργική Γραφή

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
Όλα τα σεμινάρια μας είναι πιστοποιημένα από την ACTA - Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και οδηγούν με την επιτυχή τους ολοκλήρωση σε βεβαίωση παρακολούθησης πιστοποιημένου προγράμματος.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΘΕΣΗΣ
Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο της επιλογής σας, το οποίο διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της πλατφόρμας του Skillbox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
Εγγραφείτε ή Συνδεθείτε στο Skillbox. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε το σεμινάριο που επιθυμείτε. Στη σελίδα του σεμιναρίου θα υπάρχει το κουμπί "Αγορά Σεμιναρίου". Μόλις το πατήσετε, θα μπορέσετε να οριστικοποιήσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο πληρώνοντας είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα είτε επιλέγοντας πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Αν επιλέξετε την πληρωμή με κατάθεση, θα πρέπει μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες να κάνετε την κατάθεση.

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ
Επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο help@skillbox.gr είτε στο τηλέφωνο μας 2310 005 188 για να σας εξυπηρετήσουμε!

Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: