BLACK OFFER -40% σε όλα τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του Skillbox.gr

Skillbox News

16/11/2023
Black Offer στο Skillbox.gr | -40% σε όλα τα σεμινάρια μας!
 
 
Το Skillbox.gr είναι εδώ για να σας γεμίσει με το φως της γνώσης και να ωθήσει την καριέρα σας σε νέα φωτεινά μονοπάτια!
 
Εκμεταλλευτείτε την καλύτερη προσφορά του έτους, το Black Offer 2023 και κλείστε θέση στα αγαπημένα σας σεμινάρια. Επιλέξτε ανάμεσα σε 25 προγράμματα που πραγματοποιούνται είτε ασύγχρονα είτε live με τη μορφή της σύγχρονης εκπαίδευσης (webinars). Η μεγαλύτερη προσφορά της χρονιάς είναι γεγονός και ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας όλες τις γνώσεις που έχουμε αποκομίσει αυτά τα χρόνια! 
 
 
 
Συγκεντρώσαμε τη λίστα με τα προγράμματα μας και τις νέες τιμές όπως διαμορφώνονται με την έκπτωση για να επιλέξεις αυτά που σε ενδιαφέρουν:
 
Certificates - Πιστοποίηση ACTA QTL ADVANCED Αρχική | -40%
 
Marketing & Πωλήσεις

Οργάνωση & Διοίκηση

Τουρισμός
Προσωπική Ανάπτυξη
 
 
 
Η προσφορά είναι ήδη ενσωματωμένη και δεν χρειάζεται να συμπληρώσετε κάποιον κωδικό κουπονιού!
 
 
Τρόπος παρακολούθησης
Τα περισσότερα σεμινάρια μας βασίζονται στα πρότυπα της ασύγχρονης εκπαίδευσης που σημαίνει ότι τα παρακολουθείτε στον δικό σας χρόνο! Μπορείτε να κλείσετε τώρα τη θέση σας για να επωφεληθείτε της προσφοράς και να τα παρακολουθήσετε όποτε εσείς επιθυμείτε. Για τα webinars θα πρέπει να δώσετε προσοχή στις ημερομηνίες διεξαγωγής των live meetings. Ωστόσο, μπορείτε να τα δείτε και ασύγχρονα σε μαγνητοσκόπηση επιλέγοντας εσείς τον χρόνο παρακολούθησης.
 
 
Jobfind

Πιστοποιημένη πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης
Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Powered by: